Το νέο συνδυαστικό εργαλείο εύρεσης απασχολουμένων και αναζήτησης εργασίας του ΒΕΘ, είναι ουσιαστικά μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία οι εργοδότες και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι, θα μπορούν να συνδεθούν και να ανακαλύψουν ευκαιρίες συνεργασίας με απλό και άμεσο τρόπο.
Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις – μέλη του ΒΕΘ, μπορούν να καταχωρούν το ενδιαφέρον τους για την εύρεση εργαζομένων, αναφέροντας την προσφερόμενη θέση εργασίας και τα απαραίτητα προσόντα, ενώ οι δυνάμει εργαζόμενοι θα μπορούν να αναζητούν εργασία, εισάγοντας το βιογραφικό τους και εκδηλώνοντας ενδιαφέρον σε πιθανή θέση εργασίας που αντιστοιχεί στα προσόντα τους.
Όπως εξηγεί, σε σχετική ανακοίνωσή του το ΒΕΘ, τόσο οι επιχειρηματίες όσοι και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα ενημερώνονται στη διεύθυνση των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων που θα δηλώσουν για τυχόν νέες αγγελίες που ταιριάζουν με τις ζητήσεις τους.
«Το ΒΕΘ δεν σταματά να υλοποιεί δράσεις που στο επίκεντρο τους έχουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα δίνοντας λύσεις στους εκπροσώπους της, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αναζητούν εργασία να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις – μέλη του», τονίζει σχετικά ο φορέας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδός πρωθυπουργός μετά το σοκ των νέων δασμών Τραμπ: «Είμαστε έτοιμοι για συζητήσεις»
- Χανιά: Αναζητείται ο 25χρονος δράστης για τη δολοφονία του 52χρονου στο γλέντι – Σχεδόν εξ’ επαφής οι πυροβολισμοί
- Επιμένει η κυβέρνηση για τον Άγνωστο Στρατιώτη: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί»
- Κ. Πιερρακάκης στο Βουλγαρικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης στην Ευρώπη»
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ 11χρονο αγόρι έπειτα από ατύχημα με πατίνι
- Φόρο τιμής στα μνημεία πεσόντων Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο απέτισε ο Κ. Καραμανλής
- Ν. Χαρδαλιάς: «Είκοσι απινιδωτές σε κτήρια της Περιφέρειας Αττικής – Η ζωή μπορεί να κριθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα»
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους πέντε συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στην Περαία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Καϊμακάμης από τη θέση του προσωρινού αντιπροέδρου
- Αυξήθηκαν τα δάνεια, μειώθηκαν οι καταθέσεις τον Σεπτέμβριο









