Στο ‘Ατυπο Συμβούλιο των υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στο Egmont Palace, στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Στην ατζέντα του Συμβουλίου, αύριο, Τετάρτη , περιλαμβάνονται η συζήτηση για τις οικολογικές μεταφορές, καθώς και για τις πρωτοβουλίες προώθησης της ενεργούς κινητικότητας στην Ευρώπη. Παράλληλα, θα υπογραφεί η Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για την Ποδηλασία, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση για τη βελτίωση της σιδηροδρομικής συνδεσιμότητας μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων.
Την Πέμπτη, στο επίκεντρο του διαλόγου θα βρεθούν τα ζητήματα της ενίσχυσης της ανθεκτικότητας, καθώς και της χρηματοδότησης του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μερική κατάρρευση του «Πύργου των Κόμηδων», κοντά στο Κολοσσαίο
- Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8/11 λόγω λαμπαδηδρομίας
- Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε στον αέρα επειδή τον ενοχλούσε παρέα παιδιών!
- Σ. Παπασταύρου: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ενεργειακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην κορεατική χερσόνησο
- Κ. Χατζηδάκης: Θα εξηγηθεί το πρόβλημα των ΕΛΤΑ και όπου είναι εφικτό θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις
- Χαλκιδική: Χρηματοδότηση για παρέμβαση ανάπλασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Παναγία
- Τυχαίο; Η βεντέτα στην Κρήτη άνοιξε ξανά θέμα οπλοκατοχής! Τι ειπώθηκε
- Δικαστής μπλόκαρε προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ
- Θ. Κοντογεώργης για ΕΛΤΑ: “Ήταν μια αναγκαία απόφαση” – “Ατυχής ο επικοινωνιακός χειρισμός”









