Το κύριο κόμμα της τουρκικής αντιπολίτευσης το CHP, κατήγαγε σειρά σαρωτικών νικών στις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας, με κυριότερη την επικράτηση του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη.
Πολλοί μιλούν για σημάδι αλλαγής σκυτάλης στην Τουρκία!
Την ίδια ώρα όμως κάτι κινείται και στην Ελλάδα! Πληροφορίες μιλούν για την ξαφνική έλευση Ελλήνων πατριωτών με ισχυρή επιρροή και την απόφαση να ιδρυθεί ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, το οποίο θα οδηγήσει την χώρα, ανατρέποντας τα παρόντα δεδομένα!
Πίσω από αυτό υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν έρθει πρόσφατα σε σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ρίχνουν πολύ χρήμα, κερδίζοντας την ανοχή των παγκοσμίων κέντρων αποφάσεων!
Υπάρχει απόφαση για αλλαγή στροφής στην διπλωματία, πολιτική διεκδίκηση εδαφών μέσα στην Τουρκία, αναθεώρηση για πιο ήπιους τόνους απέναντι στην Ρωσία και γεωοικονομική αναβάθμιση του Ελληνισμού!
Σε όσους από εσάς, διαβάζοντας αυτή την είδηση, σκίρτησε το στομάχι σας γεννώντας μέσα σας ελπίδα, να το κοιτάξετε!
Όσοι έστω και για λίγο πιστέψατε πως θα ιδρυθεί ξαφνικά ένα κόμμα που θα φέρει αλλαγή και κέρδισε ανοχή με το χρήμα, το οποίο δεν έχουν ανάγκη τα παγκόσμια αφεντικά καθώς το ελέγχουν, τότε κάτι δεν πάει καλά!
Καλή Πρωταπριλιά!
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Μία σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε χαράδρα μέσα στο δάσος
- Σ.Φάμελλος: Χρυσός ξανά ο Στέφανος Ντούσκος στη Σαγκάη
- Χειροπέδες σε 25χρονο αλλοδαπό στο «Ελ. Βενιζέλος» -Κουβαλούσε πάνω από 18 κιλά κάνναβης
- Ξάνθη: Σύλληψη αστυνομικού για παράβαση καθήκοντος, παράνομη κατακράτηση και σωματική βλάβη
- H απρόσμενη αντίδραση ενός λιονταριού στο τραγούδι ενός μουσικού! vid
- Χαλκιδική: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Άνδρας προσποιήθηκε υπάλληλο τηλεφωνίας και απέσπασε 3.000 ευρώ
- Κίνα: Θανατική ποινή με αναστολή σε βάρος του πρώην υπουργού Γεωργίας για δωροληψία
- Ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ χτύπησε την Τουρκία
- Πέντε άτομα συνελήφθησαν στο Αγκίστρι για παράνομη απόρριψη αποβλήτων
- Απάντηση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας στον Χρίστο Δήμα