«Όλοι θέλουμε να δοθούν απαντήσεις και να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής» επιχείρησε με παραπλανητικό τρόπο να θέσει εν αμφιβόλω το πως μεταφέρθηκε η επιχειρηματολογία περί ανθρωπίνου λάθους. Ουδείς αμφισβητεί πως η δικαστική έρευνα προχώρησε με τα πλήρη στοιχεία και πως αυτή προς το παρόν τουλάχιστον κατέληξε στη συνδρομή του ανθρώπινου λάθους, ασφαλώς και εξετάζονται και άλλες πτυχές της τραγωδίας».
Ο κ. Μαρινάκης απέρριψε δε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ότι υπήρξε από πλευράς κυβέρνησης προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, καθώς όπως είπε, από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδοθεί ότι ο σταθμάρχης είχε ομολογήσει τα λάθη του. «Ακολούθως έρχεται ο πρόθυμος κ. Ανδρουλάκης για να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, όταν μιλάμε για συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μιλούμε αορίστως, εμείς δεν επιτιθέμεθα σε πρόσωπα, παραθέτουμε γεγονότα και μιλάμε για ταύτιση συμφερόντων. Βγαίνει ένα δημοσίευμα που αποδομείται σημείο προς σημείο και μετά ένας πολιτικός αρχηγός σπεύδει να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Ενώστε τις τελείες και θα καταλάβετε», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε πως τα επιχειρήματα είναι συντριπτικά και τόνισε ότι θα πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. «Ας είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύκολα διακινούνται ψέματα. Ας αφήσουμε τους Δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης», είπε ο κ. Μαρινάκης.
Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ότι γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος και τόνισε ότι «περνά σε άλλη πίστα και από την πολιτική γελοιοποίηση γίνεται υπονομευτής του πολιτεύματος. «Θεωρώ πως αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Τέλος, σε ερώτηση αν θα γίνει κανονικά αύριο η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι εφόσον κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή κατά τη κυβέρνησης το υπουργικό δεν μπορεί να γίνει αύριο αλλά μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαρισαίος που ζει στη Ρωσία παίζει το “Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας”…σε αρκούδα! vid
- Ο Μάθιου Μακόναχι μιλά για την πίστη του στον Χριστό και γιατί άφησε το Χόλιγουντ, vid
- Λαβρόφ: Όποιος καταρρίψει οτιδήποτε πάνω από εδάφη μας θα το μετανιώσει, video
- Δήλωση πολιτικού για το κλίμα: «Όποιος δεν προσαρμόζεται μάλλον έχει έναν αυτισμό», video
- Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Ρωσία κατά Ισραήλ: «Επιδιώκει να ανατινάξει τη Μέση Ανατολή»
- Μιλάνε για… «glitch στο Μάτριξ» μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ από τη Μόσχα
- Χάος στην Ινδία: Ποδοπατήθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση – Τουλάχιστον 31 νεκροί, vid
- Ψάρια σκαρφαλώνουν σε καταρράκτες σαν δεινοί αναρριχητές σε πρωτοφανές βίντεο!
- Ο Λαβρόφ βγάζει… HOAX τη Δύση στον ΟΗΕ: Λέτε ψέματα για να φτωχοποιείτε τους λαούς σας – Video
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΙΡΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΑΝΕΡΓΙΑ

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΡΟΧΕΣ
