Πριν λίγο καιρό, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο λόφο του καναδικού Κοινοβουλίου για να τιμήσουν την παράνομη, όπως χαρακτηρίζεται, κρατική καταστολή του «Κομβόι της Ελευθερίας».
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και μια γιαγιά, η οποία παρευρέθηκε όχι μόνο για να τιμήσει την εκδήλωση αλλά και για να διαμαρτυρηθεί για το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό σε ολόκληρο τον Καναδά.
Αυτό το πρόγραμμα σπουδών, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά στα δημόσια σχολεία, συμπεριλαμβανομένης της εγγονής της, έχει προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ των γονέων σε όλο τον Καναδά και την Δύση, ενώ και στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο.
Κρατώντας μια πινακίδα με δύο σύμβολα, η γυναίκα διαμαρτύρεται!
Όπως είπε σε ΜΜΕ:
«Ένα από αυτά τα σύμβολα, το αναγνώρισα από το FBI ως δείκτη που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να δηλώσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Το άλλο σύμβολο ανακαλύφθηκε στην σελίδα 3 της ετήσιας έκθεσης του Ιδρύματος Τριντό για το 2015.
Όπως είπε μεταξύ άλλων:
«Η εγγονή μου πάει στο γυμνάσιο!
Και εξωσχολικές ομάδες τύπου ”Σεξουαλική Υγεία” πήγαν στο σχολείο και τους έδειχναν σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα σε σχήμα ανδρικού μορίου κι άλλα τέτοια, σορτσάκια μα ένα ψεύτικο μόριο πάνω τους κτλ… Δεν ξέρω πως θέλετε να τα αποκαλέσετε (παιχνίδια του σεξ). Αυτό ήταν πάντως… Κι είναι 11 ετών»!!!
Δείτε ΕΔΩ!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
- Σαν ηθοποιοί! Δείτε τι εκπαιδεύτηκαν να κάνουν χαριτωμένα παπαγαλάκια, vid
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»









