Ο Ντελ’ Ούτρι, πριν από δέκα χρονια καταδικάσθηκε τελεσίδικα απο την ιταλική δικαιοσύνη για έξωθεν συνεργασία με τη μαφία. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τα 19 εκατομμύρια ευρώ που κατασχέθηκαν σήμερα είναι μέρος συνολικού ποσού 42 εκατομμυρίων ευρώ που ο “Καβαλιέρε” φέρεται να δώρισε στον Ντελ’ Ούτρι και τα οποία δεν προκύπτει να έχουν δηλωθεί.
Ο συγκεκριμένος πρώην γερουσιαστής ήταν και από τους κύριους συνεργάτες του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού και μεγιστάνα, κατά τη δημιουργία της τηλεοπτικής του αυτοκρατορίας.
Η ιταλική Εισαγγελία κατά της Μαφίας έκανε γνωστό ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδέεται με ευρύτερη έρευνα η οποία στοχεύει στον εντοπισμό μαφιόζικων βομβιστικών επιθέσεων που βύθισαν στον τρόμο την Ιταλία, πριν από τρεις δεκαετίες.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ροζαλία Λομπάρντο: Πώς ένα δίχρονο κοριτσάκι έγινε η “Ωραία Κοιμωμένη της Σικελίας”
- Πάνω από 1000 θετικές εμπειρίες γονέων για εκπαιδευτικούς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
- Σοκ στην Ινδονησία: Νεκρό 13χρονο αγόρι που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του – Κροκόδειλος το έσυρε στο ποτάμι, vid
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ









