Έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα στο NBA, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2022, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του, αφού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος, το σώμα του δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει.
«Για τα τελευταία 11 χρόνια, είχα την ευκαιρία να ζήσω το μεγάλο όνειρο της ζωής μου να παίξω στο NBA. Το όνειρο σημαδεύτηκε από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος NBA. Δυστυχώς, το σώμα μου δεν μου επιτρέπει να παίξω στο επίπεδο που προσδοκώ από τον εαυτό μου και για αυτό έχω αποφασίσει να αποσυρθώ», ανέφερε σε μήνυμά του, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε κατά σειρά σε Γουίζαρντς (2013-19), Μπουλς (2019-21), Μάτζικ (2021), Γουόριορς (2021-22) και Ράπτορς (2022-24), έχοντας 10,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαμός στις ΗΠΑ με το «Aliens.gov»! «Μείνετε συντονισμένοι», λένε από τον Λευκό Οίκο
- ΕΠΟΣ: Τα γέλια της Τακαΐτσι όταν ο Τραμπ της έδειξε το πορτρέτο Autopen…του Μπάιντεν! vid
- Ο Μακρόν μίλησε περί «πλαισίου του ΟΗΕ» για ενδεχόμενη μελλοντική αποστολή στο στενό του Χορμούζ, αφού σιγήσουν τα όπλα
- Ελ Σαλβαδόρ: Η κυβέρνηση θέλει ισόβια στους ανήλικους που καταδικάζονται για φόνους ή βιασμούς
- Κ. Πιερρακάκης: «Πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα στηρίξουμε τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες»
- Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την πώληση στα ΗΑΕ όπλων και πυρομαχικών αξίας επιπλέον 7 δις
- Το «Spider-Man: Brand New Day» σπάει τα ρεκόρ όλων των εποχών με σχεδόν 719 εκατ. προβολές! vid
- H επόμενη εβδομάδα είναι ιστορική για τη Μελάνια Τραμπ – Δείτε τι ετοιμάζει
- Περσικός Κόλπος: Νέα ρωσική έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών
- Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψουμε μαζική εισροή μεταναστών









