«Ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν ξεκάθαρος ότι οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία», δήλωσε η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Αντριέν Γουάτσον, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος πιστεύει ότι «ο δρόμος της νίκης» απαιτεί στρατιωτική βοήθεια την οποία αυτή τη στιγμή μπλοκάρει το Κογκρέσο.
Ο Μπάιντεν έχει συνάντηση με υψηλόβαθμους βουλευτές στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν θέματα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στην Ουκρανία.
Χθες βράδυ, ο Μακρόν δήλωσε πως η αποστολή δυτικών στρατευμάτων στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία στο μέλλον δεν μπορεί να «αποκλειστεί». Αντιδρώντας σήμερα, πολυάριθμες ευρωπαϊκές χώρες απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το Κρεμλίνο προειδοποίησε ότι θα είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, αν χώρες μέλη της Συμμαχίας στείλουν στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-The Washington Post POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Δεκεμβρίου
- Άγριο έγκλημα συγκλονίζει το Χόλιγουντ: Ζευγάρι σκηνοθετών δολοφονήθηκε από τον γιο τους!
- Συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας στο Βερολίνο! Η Ουάσινγκτον προσπαθεί να κάμψει τους διεθνιστές
- “Μη με ξυπνάτε”: Ο ταλαντούχος Ραφαήλ Παγώνης προπονήθηκε με τον Τζόκοβιτς!
- Αμερικανίδα ήρθε στην Ελλάδα και δείτε…τι της έκανε εντύπωση! vid
- Παγκόσμια Ψηφιακή Χούντα: Σοκάρουν όσα δημοσίευσε ο Μασκ για το διαδίκτυο
- Αυτό που θα μπορούσε να σταματήσει όσα συμβαίνουν μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας
- Δεν συμβαίνει μόνο όταν βρέχει στην Ελλάδα: Έπεσαν νερά στο άγαλμα του Ραμσή Β’ στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, vid
- Αλιγάτορας “μπούκαρε” σε κατάστημα στη Φλόριντα: Καρέ -καρέ η απομάκρυνσή του σε βίντεο
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: Το chatbot Grok του Elon Musk μπαίνει σε 5.000 σχολεία στο Ελ Σαλβαδόρ








