Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σημείωσαν ότι οι θάνατοι αυτοί σημειώθηκαν μία ημέρα αφότου η οικογένεια παρέστη σε μια κηδεία.
Οι νεκροί βρέθηκαν σε ένα σπίτι στην πόλη Σεγκέν, που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς.
Τα αίτια του θανάτου των 16 ανθρώπων δεν είναι σαφή. Ντόπιοι μάρτυρες είπαν στο πρακτορείο Reuters ότι ενδέχεται να πρόκειται για ομαδική δηλητηρίαση.
Αστυνομικοί και υγειονομικοί στάλθηκαν στην περιοχή για να ερευνήσουν την υπόθεση, είπε ο επίτροπος Ζιντ Πιερ Μισέλ Λαφοντάν, ο κορυφαίος αξιωματούχος της περιφέρειας Νοτιοανατολικής Αϊτής.
Οι θάνατοι δεν φαίνεται να συνδέονται με τη δράση των ένοπλων συμμοριών που έχουν ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια, εν μέρει χάρη στα χρήματα που κερδίζουν εκβιάζοντας ή με τις απαγωγές. Μόνο πέρυσι, η δράση των συμμοριών αυτών στοίχισε τη ζωή σχεδόν 5.000 ανθρώπων, σύμφωνα με μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
- Στη φυλακή οι 3 Αλβανοί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πυλαία – Κατασχέθηκαν όπλα, πυροκροτητές, κάνναβη
- Βρετανία: 14 χρόνια κάθειρξη στην αριστοκράτισσα και τον σύντροφό της για τη δολοφονία του μωρού τους
- Η ανάρτηση που προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα!
- Με επιτυχία η 16η Γιορτή Πατάτας στη Νάξο – Στο επίκεντρο τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα
- Νέα σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ στις ΗΠΑ
- Χ. Δούκας: Δημόσιες διαβουλεύσεις για την “Ανοιχτή Γειτονιά των 15 λεπτών”
- Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
Κύρια Θέματα

















