Αγρότες: Σήμερα η σύσκεψη για να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν – Προτάσεις για «παρέλαση» τρακτέρ στην Αθήνα

Σε πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού των μπλόκων προχωρούν σήμερα οι αγρότες, καθώς στις 12 το μεσημέρι το ραντεβού έχει δοθεί στη Νίκαια της Λάρισας, προκειμένου να αποφασίσουν για την κλιμάκωση ή μη των κινητοποιήσεών τους.

Οι ζυμώσεις στο εσωτερικό του αγροτικού κινήματος μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι έντονες, καθώς φάνηκε πως δεν βρέθηκε το «σημείο επαφής». Το κλίμα που επικρατεί λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης είναι ότι δεν υλοποιήθηκαν ουσιαστικά αιτήματα και γι’ αυτό η πλειονότητα φέρεται να θέλει συνέχιση και όξυνση του αγώνα.

Η πλειοψηφία φαίνεται να ζητά «σκληρή γραμμή», προτείνοντας μάλιστα κλιμάκωση κινητοποιήσεων με «παρέλαση» των τρακτέρ στην Αθήνα. Όπως αναφέρεται στο τραπέζι έχουν πέσει δύο προτάσεις:

Η μία να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο και η άλλη
να πραγματοποιηθεί η πορεία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.


Από την άλλη, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν συζητάει με κλειστούς δρόμους, τονίζοντας παράλληλα ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια για μεγαλύτερες παροχές, έχουν εξαντληθεί.


(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί