Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο διεμήνυσε από τις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία.
Το ερώτημα είχε θέσει νωρίτερα ο Γιάννης Ραγκούσης ξεκινώντας την τοποθέτησή του. «Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει».
Μέχρι και αυτή την ώρα υπάρχουν πέντε «επίφοβοι» βουλευτές. Ο Παύλος Πολάκης, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Μίλτος Ζαμπάρας, η Αθηνά Λινού και η Νίνα Κασιμάτη – αν και κομματικές πηγές σημείωναν, σήμερα, πως αισιοδοξούν ότι εν τέλει θα ψηφίσουν όλοι.
Η εξίσωση δυσκολεύει πολύ σε σχέση με τον Παύλο Πολάκη καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τον βουλευτή Χανίων και συντονιστή των τομέων της Κοινοβουλευτικής ομάδας να απέχει από τη διαδικασία, κίνηση που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει κατά πολλούς και την οριστική ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη.
(iefimerida – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μια ακόμη ιστορική στιγμή! Η αρχαία λύρα ηχεί και πάλι μετά από αιώνες στην Εσθονία
- Η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στην συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν
- Champing: Η τάση στην Βρετανία είναι το camping μέσα σε…αρχαίες εκκλησίες! vid
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία από αύριο Σάββατο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- «Σύγκρουση» για την παγκόσμια υγεία! Στα «χαρακώματα» ΗΠΑ και ΠΟΥ!
- Aegean: Καθυστερήσεις σε πτήσεις λόγω περιορισμού των αφίξεων από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας
- Νέες επιδοτήσεις 940 δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ»
- Κ. Χατζηδάκης: Η παρακαταθήκη του Π. Μπακογιάννη συνεχίζει να μας εμπνέει
- Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία
- Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Βαρθολομαίος – Το πρόγραμμά του μέχρι τις 2 Οκτωβρίου που αναχωρεί
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΝΗΣΙΑ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Θεσσαλονίκη

ΟΛΘ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ
