Η Νέα Υόρκη, η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Αμερικής, έχει φτάσει προφανώς σε οριακό σημείο, δείχνοντας το επίπεδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί ο δυτικός κόσμος!
Όπως μεταδίδεται ο κόσμος εκεί, θα δει την ποιότητα ζωής να μειώνεται χάρη στον τεράστιο αριθμό των παράνομων μεταναστών που φτάνουν.
Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τον Δημοκρατικό Δήμαρχο της πόλης Έρικ Άνταμς!
Σύμφωνα με εκείνων, έως και 16.000 (παράνομοι) μετανάστες εισέρχονται στην Νέα Υόρκη κάθε μήνα, τους οποίους η πόλη πρέπει να «ταΐσει, να ντύσει, να στεγάσει, να εκπαιδεύσει τα παιδιά και να παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που παρέχονται σε έναν κανονικό ενήλικα».
«Για πολλούς μήνες, ήμασταν σε θέση να κρύψουμε αυτή την κρίση από τους δρόμους! Αλλά φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο», είπε ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι η πόλη αντιμετωπίζει πλέον μια «διάβρωση της ποιότητας ζωής».
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
«Βλέπουμε την διάβρωση της ποιότητας ζωής την οποία έχουμε βελτιώσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αυτής της διοίκησης.
Έχουμε υποστεί ζημιά για πολλούς μήνες. Κατορθώσαμε να διατηρήσουμε αυτήν την κρίση κρυμμένη από τους δρόμους της πόλης, αλλά φτάσαμε στο οριακό σημείο. Δεν είμαστε πλέον σε θέση να το κάνουμε λόγω του όγκου και, των αριθμών (αλλοδαπών)».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με… ΟΠΕΚΕΠΕ ασχολείται ξανά ο Ανδρουλάκης – Τι είπε για την κυβέρνηση
- Tucker Carlson: Ο Ιησούς Χριστός ήρθε, είπε την αλήθεια και τον μίσησαν για αυτό, video
- Αγρίνιο: Στις 4 Οκτωβρίου, η 46η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ – 30 επιχειρήσεις και πάνω από 700 θέσεις εργασίας
- Τι δήλωσε η διεθνίστρια Αντζελίνα Τζολί: “Αγαπώ την χώρα μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν την αναγνωρίζω”
- ΟΗΕ: Τι συναντήσεις θα έχει στη Νέα Υόρκη ο Γ. Γεραπετρίτης
- Μεσανατολικό: Η Γαλλία και η Σαουδική Αραβία οργανώνουν σύνοδο για τη λύση των δύο κρατών
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη ανήλικου που οδηγούσε κλεμμένη μηχανή – Έπεσε πάνω σε περιπολικό
- Έκτακτη σύσκεψη στην UEFA για τον αποκλεισμό των ομάδων του Ισραήλ
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει έτοιμος για διάλογο με τις ΗΠΑ εφόσον εγκαταλείψουν την αξίωση για αποπυρηνικοποίηση
- Κοντογεώργης για Ελληνοτουρκικά: Υποχρέωσή μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες αρμονικής συνύπαρξης
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ
