ο οποίος δέχθηκε 10 χτυπήματα από μαχαίρι από έναν 25χρονο Αλβανό ο οποίος προσπάθησε να τον ληστέψει το βράδυ της Τετάρτης στην Κεφαλονιά.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα (28.12.2023), το απόγευμα, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεφαλληνίας, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ, επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, βραδινές ώρες χθες (27.12.2023), οι δράστες, έχοντας ως σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, παραβίασαν παράθυρο οικίας ηλικιωμένου σε περιοχή της Σάμης Κεφαλληνίας, όπου ο ένας εξ αυτών (25χρονος) εισήλθε σε αυτή, ενώ ο έτερος (18χρονος) παρέμεινε εξωτερικά επιτηρώντας το χώρο.
Εκείνη την ώρα εισήλθε στην οικία ο ηλικιωμένος ένοικος της, στη θέα του οποίου, ο 25χρονος δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη, ενώ στη συνέχεια, μαζί με το συνεργό του, τράπηκαν σε φυγή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των -2- δραστών, οι οποίοι μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα (28.12.2023), σε περιοχή της Κεφαλονιάς.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώμη: Έσπασε χαυλιόδοντας του μαρμάρινου “μικρού ελέφαντα”, διάσημου γλυπτού του Μπερνίνι, vid
- Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ καλεί τον ΔΟΕ να μην ασχολείται με την «κλιματική αλλαγή»
- Ρεκόρ για τον Σταμάτη Γονίδη και το τραγούδι “Δικιά μου είναι η ζωή” – Έφτασε τις 14 εκατ. προβολές
- Φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας μετά την απολογία του
- Μεξικό: Ένας 36χρονος νεκρός και οκτώ παιδιά τραυματισμένα σε επίθεση σε πάρκο
- Νίκη Κεραμέως: Η ανεργία στην Ελλάδα χαμηλότερη από Ισπανία, Σουηδία, Φιλανδία και Γαλλία
- Πολωνία: Επίσκοπος δικάζεται με την κατηγορία της συγκάλυψης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς
- 650 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Κεντρική Μακεδονία
- Την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής εφαρμογής railway.gov.gr ανακοίνωσε ο Κυρανάκης
- Ιωάννινα: Χειροπέδες σε 47χρονο που παρίστανε τον ιερέα ενώ είχε καθαιρεθεί









