Νεκρός είναι ένας 32χρονος αστυνομικός που μαχαιρώθηκε από 44χρονο Νορβηγό, μετά από παρατήρηση που του έκανε ο πρώτος μέσα σε μπαρ.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη τη νύχτα σε μπαρ στην οδό Κατσιμίδη 10, ενώ ο αστυνομικός δεν ήταν σε υπηρεσία, ήταν απλά θαμώνας!
Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται!
Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπαρ (μπυραρία), επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.
Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.
Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον αλλοδαπό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.
Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.
Ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώμη: Έσπασε χαυλιόδοντας του μαρμάρινου “μικρού ελέφαντα”, διάσημου γλυπτού του Μπερνίνι, vid
- Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ καλεί τον ΔΟΕ να μην ασχολείται με την «κλιματική αλλαγή»
- Ρεκόρ για τον Σταμάτη Γονίδη και το τραγούδι “Δικιά μου είναι η ζωή” – Έφτασε τις 14 εκατ. προβολές
- Φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας μετά την απολογία του
- Μεξικό: Ένας 36χρονος νεκρός και οκτώ παιδιά τραυματισμένα σε επίθεση σε πάρκο
- Νίκη Κεραμέως: Η ανεργία στην Ελλάδα χαμηλότερη από Ισπανία, Σουηδία, Φιλανδία και Γαλλία
- Πολωνία: Επίσκοπος δικάζεται με την κατηγορία της συγκάλυψης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς
- 650 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Κεντρική Μακεδονία
- Την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής εφαρμογής railway.gov.gr ανακοίνωσε ο Κυρανάκης
- Ιωάννινα: Χειροπέδες σε 47χρονο που παρίστανε τον ιερέα ενώ είχε καθαιρεθεί









