Οι Aρχές στην Ευρώπη βρίσκονται επί ποδός για τα Χριστούγεννα, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν ότι έχουν σημαντικά στοιχεία πως επίκεινται τρομοκρατικά χτυπήματα.
Ο κίνδυνος επιθέσεων είναι «πραγματικός» και «στο υψηλότερο επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Thomas Haldenwang, επικεφαλής της γερμανικής εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Συγκεκριμένα, η γερμανική εσωτερική υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου για τον « πραγματικό » και « υψηλότερο εδώ και πολύ καιρό » κίνδυνο ισλαμιστικών επιθέσεων στη χώρα λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.
Ίδιοι φόβοι υπάρχουν για ολόκληρη την Ευρώπη! Κάπως έτσι θα αυξηθούν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας σε μια Ευρώπη, η οποία έχει γεμίσει ισλαμιστές αλλοδαπούς, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκαλέσουν χάος!
«Το επίπεδο κινδύνου για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος της «Δύσης» έχει αυξηθεί σημαντικά », τονίζει μεταξύ άλλων, η ομοσπονδιακή υπηρεσία σε ανακοίνωσή της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών Τόμας Χάλντενβανγκ: «Παρατηρούμε εδώ και πολύ καιρό την εκπεφρασμένη επιθυμία των ισλαμιστών να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Δύση. Μια επίθεση Ισλαμιστών μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή στην Γερμανία».
«Ο κίνδυνος είναι πραγματικός και υψηλότερος από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Haldenwang.
Στις 2 Νοεμβρίου, η Γερμανία απαγόρευσεδραστηριότητες στο έδαφός της που συνδέονται με τη Χαμάς, ιδίως εκείνες της ένωσης Samidoun. Αυτό το δίκτυο ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει Παλαιστίνιους κρατούμενους και κυρίως διένειμε αρτοσκευάσματα στο Βερολίνο για να γιορτάσει « την νίκη της αντίστασης » μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.
Οι πληροφορίες επισημαίνουν επίσης άλλους κινδύνους, όπως « παλαιστίνιοι εξτρεμιστές, Τούρκοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές και Γερμανοί και Τούρκοι αριστεροί εξτρεμιστές », οι οποίοι « διέδιδαν μίσος, ταραχή, προπαγάνδα ή ψεύτικες ειδήσεις στα κοινωνικά δίκτυα » σχετικά με τη σύγκρουση. Ταυτόχρονα, « οι Γερμανοί ακροδεξιοί εξτρεμιστές εκμεταλλεύονται την τρέχουσα κατάσταση για να αναστατώσουν τους μουσουλμάνους και τους μετανάστες », ανέφερε η Intelligence.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρετανία: Ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο στην Αγγλία δεν ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική αστυνομία
- Φρολ και Φρόσια: Οι νεαρές αρκούδες από την Ουκρανία βρήκαν νέο σπίτι στην Μπελίτσα της Βουλγαρίας
- Η Ουάσινγκτον ανακοινώνει βοήθεια 3 εκατ. δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα στην Κούβα
- Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Ένταση έξω από τα δικαστήρια
- Ζαχάροβα κατά Ε.Ε.: «Επιτίθεστε στη Ρωσία για να κρύψετε τις δικές σας αποτυχίες κατά των λαών σας», vid
- Ο Τραμπ δεν αποκλείει τίποτε ερωτηθείς για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στην Νιγηρία
- Άννα Καραμανλή: Η Λέσβος ανάμεσα στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες δυνάμεις του ελληνικού τουρισμού
- Κορυφαία νομική σύμβουλος των Ε.Δ. του Ισραήλ τέθηκε υπό κράτηση – Το βίντεο που την «έκαψε»
- Κουπιάνσκ: Συνεχίζεται η παράδοση Ουκρανών στρατιωτών
- «Όχι» στην αποστολή ξένων στρατευμάτων στο Σουδάν λέει ο τοπικός πρωθυπουργός









