Για «κακή μέρα» στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «World at One» του Radio 4 του BBC.
Φυσικά ο Υπουργός Εργασίας κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
«Δεν θέλω να παρέμβω στις πολιτικές σας, δεν θα ήταν ευγενικό απέναντι σε έναν φίλο. Θα σας πω ξανά πως ήταν μια κακή ημέρα.
Πιστεύω πως όταν ο πρωθυπουργός σας το ξανασκεφτεί, θα καταλάβει πως ο Έλληνας ομόλογός του είναι μια σημαντική προσωπικότητα.
Ο ελληνικός λαός τον επανεξέλεξε, τον εμπιστεύτηκε και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: αυτό που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του, δεν αποτελεί μονάχα τη δική του γνώμη. Αποτελεί τη μοναδική γνώμη που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολύ περισσοτέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κίεβο: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία
- Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στον οργανισμό Feeding America
- Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Κιάνου Ριβς ξανασμίγουν και το κοινό ενθουσιάζεται
- Κιλκίς: Αμπελουργική άνθηση στην περιοχή με αυξημένη παραγωγή κατά 40% και ποιότητα με σφραγίδα ΠΟΠ
- Οργισμένη τοποθέτηση Τραμπ για τη «λίστα Έπσταϊν»
- Ήρθαν στο Netflix τα 3 επεισόδια του Stranger Things 5 – Volume 2! Πότε είναι το φινάλε
- Θα πάει στις ΗΠΑ πριν την αλλαγή του χρόνου ο Ζελένσκι;
- Η Κίνα εκτοξεύει συνεχώς διαστημικούς πυραύλους, vid
- Ο Μαδούρο χορεύει σάλσα…με συνοδό ένα ανθρωποειδές Ρομπότ! vid
- Καιρός: Τοπικές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πού θα χιονίσει









