Απαντώντας στο αν «είναι αργά», για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Τα είχα πει πριν με όλους τους τρόπους και όλους τους τόνους. Μπορούν να αποκατασταθούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης; Αυτά περί υπονομευτών; Φεύγουν στελέχη συνέχεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το πνεύμα που έχει κυριαρχήσει, διαλύεται. Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Δεν μπορώ και δεν θα πω τίποτα, απορώ πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας και το τι είπε σε μία προσχεδιασμένη προδιάσκεψη. Δεν έχει βγει καμία απόφαση την οποία εγώ μπορώ να κοινοποιήσω», είπε και αρνήθηκε να διατυπώσει ακόμα και τη δική της θέση, σημειώνοντας πως, «δεν θα πω ούτε τι είπα εγώ σε μία κλειστή συνδιάσκεψη και δεν θα το κάνω για ένα λόγο: έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει τι λέει ο ένας και ο άλλος, ενώ υπάρχουν του κόσμου τα προβλήματα.
Μετά την ΚΕ και σε ό,τι με αφορά και τις προσπάθειες ενότητας που έχω κάνει, υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι.
Γι’ αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό,τι προσπάθεια να κάνω βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης», συμπλήρωσε, εκτιμώντας ότι, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους των Βρυξελλών
- Βενεζουέλα: Οι εξαγωγές πετρελαίου συνεχίζονται ομαλά, παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Έδεσσα: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε γυναίκα μετά από φωτιά σε σπίτι
- ΣΤΑΣΥ: Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μοναστηράκι – Ξεκινούν τεχνικές εργασίες στην πρόσοψη του κτιρίου του σταθμού
- Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για Καμπότζη και Ταϊλάνδη
- ΑΠΘ: Επείγον το ζήτημα της φοιτητικής στέγης σύμφωνα με πιλοτική έρευνα στους πρωτοετείς
- Όλα τα λάθη από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» αποκαλύπτονται σε viral βίντεο
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι της δεύτερης ομάδας
- «Υπό εγκατάλειψη οι άστεγοι στην Αθήνα», λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη
- Κυψέλη: Στη φυλακή η μαθήτρια που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της σε σχολείο









