ακούγοντας στην Ολομέλεια τον Β. Στίγκα «να εκφράζει παράπονο» – όπως είπε – για «μια διαδικασία που κινείται εις βάρος βουλευτών του κόμματος των ”Σπαρτιατών”».
Ο κ. Βορίδης απευθύνθηκε στον κ. Στίγκα για να απαντήσει ότι «η αίτηση για την κίνηση της ποινικής διώξεως, καταρχήν της ποινικής εξετάσεως και ενδεχομένως -εάν κινηθεί από τις δικαστικές αρχές- της ποινικής διώξεως έχει προκληθεί από δικές σας ενέργειες, πρωτίστως και κυρίως».
«Εσείς από το βήμα της Βουλής έχετε πει για τη σχέση με τον καταδικασμένο Κασιδιάρη, για ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης και δη της Χρυσής Αυγής. Εσείς τα έχετε πει αυτά. Επομένως αυτή η διαδικασία στον Άρειο Πάγο, η οποία έρχεται να τη χειριστεί τώρα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, έχει αφετηρία τις δικές σας θέσεις και επομένως δεν χωρεί παράπονο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο των ”Σπαρτιατών”.
Ο κ. Βορίδης έσπευσε επίσης να τονίσει ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη για τα ζητήματα βίας κατά οποιουδήποτε προσώπου. «Όχι απλώς είναι καταδικαστέα, αλλά η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να ερευνά, να ελέγχει και να προσπαθεί να βρει τους ενόχους πίσω από κάθε τέτοια ενέργεια βίας» σημείωσε και έστειλε το μήνυμα πως «αυτό ισχύει προς πάσα κατεύθυνση, ισχύει για όλους, ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες, προφανώς ισχύει και για τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου».
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- 67χρονος έχασε τη ζωή του στα Χανιά – Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων
- Σοκ στις ΗΠΑ: 19χρονη έπεσε και σκοτώθηκε ενώ εξερευνούσε το “Εργαστήριο Hawkins” του Stranger Things
- Θεσσαλονίκη: Άνοιξε προσωρινά το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων
- Μπλόκα αγροτών: Μετ΄ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα
- Οι «θολωμένοι» χάρτες της Ουκρανίας που έγιναν viral σε στρατιωτική ενημέρωση του Πούτιν, vid
- H Μπριζίτ Μπαρντό είχε ερμηνεύσει τραγούδια του Γιάννη Σπανού, vid
- Στολισμένο… αυτοκίνητο εθεάθη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, vid
- Εκτεταμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας σε 6 νομούς της Κ. Μακεδονίας
- Βίντεο -σοκ από Τουρκία: Κυνήγησε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και την πυροβόλησε!
- Β. Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»









