Οπως σημειώνουν στη συνέχεια, η ανακοίνωσή τους αφορά δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με την δικαστική έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργία Αδειλίνη, για τους βουλευτές του κόμματος.
“Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «ρεπορτάζ» τους, στις δύο καταθέσεις του προέδρου μας, κ. Βασιλείου Στίγκα, υπήρξαν διαφορές, καθώς ,όπως υποστηρίζουν οι μυθοπλάστες συντάκτες του άρθρου, η δεύτερη διεξήχθη όταν τα φερόμενα ως εσωκομματικά στρατόπεδα υποτίθεται ότι “τα βρήκαν. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα ψευδές από τη στιγμή που η δεύτερη κατάθεση ήταν κατ’ ουσίαν συμπληρωματική της πρώτης με ουδεμία διαφοροποίηση”, υποστηρίζουν στη συνέχεια οι “Σπαρτιάτες”, ενώ προσθέτουν:
“Ωστόσο αποκρύπτουν επίσης, προφανώς δολίως, το γεγονός ότι της αρχικής κατάθεσης προηγήθηκε η κοινή δήλωση όλων των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών”, στις 04/09/2023, που σημείωναν ενυπόγραφα τα εξής: «Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση».
Παράλληλα, στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται και τα εξής:”Καλό θα ήταν, προτού δημοσιεύονται αναληθείς πληροφορίες, είτε από σκοπιμότητα, είτε από αμέλεια, να τηρούν οι εν λόγω γράφοντες τη δεοντολογία και να επικοινωνούν για να διασταυρώνουν τα γεγονότα με το Γραφείο Τύπου των “Σπαρτιατών”, που βρίσκεται στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία. Αν και εφόσον φυσικά θέλουν να αποκαλούνται «έγκριτοι δημοσιογράφοι». Προειδοποιούμε, τέλος, ότι υπάρχει και η έσχατη λύση της δικαστικής οδού, για την αποκατάσταση της αλήθειας σε ανάλογα ψευδή δημοσιεύματα”.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δέσμευσε περιουσιακά στοιχεία της Π. Σεμερτζίδου
- ΗΠΑ: Το ιρανικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου πρέπει να διαλυθεί πλήρως
- Κρεμλίνο: Η κατάσχεση των ”παγωμένων” ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από ευρωπαϊκά κράτη θα πλήξει το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα
- Δίκη για την υπόθεση Novartis: Οι ποινές φυλάκισης που ανακοινώθηκαν
- Δήλωση Σαμαρά για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
- Πεσκόφ για Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται de facto σε αυτόν τον πόλεμο»
- Ρωμανός: «Το πότισμα αυτών των λεφτόδεντρων, το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά ως κοινωνία»
- Χαλκιδική: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι η πεντάχρονη κόρη της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία
- Άκης Σκέρτσος: Τι είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ»
Κύρια Θέματα

















