Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου, αλλά μεταφέρθηκε για να πληρούνται οι απαιτήσεις μετάδοσης.
Η Ένωση Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την απόφαση «τεράστια κλωτσιά στα δόντια» για τους οπαδούς των αγώνων και έχει εκδώσει ξεχωριστές ανακοινώσεις από οργανισμούς στο δίκτυό της, επισημαίνοντας την αποδοκιμασία τους.
Ο σύλλογος Chelsea Supporters’ Trust είπε ότι θα παροτρύνει την Premier League να συμβουλευτεί τους οπαδούς για το θέμα και να ανακαλέσει την απόφαση σε μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί «πολύ σύντομα».
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ανέφερε:
«Από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για αυτό το θέμα, το Chelsea Supporters’ Trust ήταν ξεκάθαρο ότι η επιλογή αυτής της ώρας έναρξης θα θέσει άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο πολλών οπαδών που θα συμμετάσχουν. Αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα προσωπικού στο Molineux, αλλά και τα δρομολόγια των εορταστικών μεταφορών θα ταλαιπωρήσουν περαιτέρω τους οπαδούς.
Η αύξηση των απαιτήσεων προς τους πιστούς οπαδούς της Γουλβς της Τσέλσι σε μία δύσκολη περίοδο έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει πραγματοποιήσει αγώνα αυτή την ημερομηνία για 28 χρόνια. γιατί χρειάζεται να το κάνει τώρα;»
Από την πλευρά του ο σύλλογος Wolves 1877 Trust χαρακτήρισε την απόφαση «ανεύθυνη» και ισχυρίστηκε ότι η Premier League και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν σκέφτονται τους απλούς οπαδούς.
pixabay photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









