Ο βουλευτής του North West Leicestershire, Andrew Bridgen, επέκρινε οργανισμούς, όπως ο ΠΟΥ, ως τίποτα περισσότερο από ένα όργανο στα χέρια του Bill Gates και των ιδιωτών χορηγών που φέρονται να σκοπεύουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Ωστόσο, αυτό που θα γίνει είναι να διαδεχθεί την προαναφερθείσα παγκόσμια κυβέρνηση που έπεται, ένας παγκόσμιος ηγέτης, ο οποίος επειδή θα μοιράζει φαινομενικά στην αρχή δικαιοσύνη, θα τον αγκαλιάσουν ακόμα και όσοι διαμαρτύρονται τώρα κατά του συστήματος, που, αν αλλάξει, θα αλλάξει όχι προς όφελος των λαών!!!!
Αναφέρει ο Bridgen:
«Λοιπόν, ποιος είναι ο «WHO-ΠΟΥ»; Δημιουργήθηκε πριν από 78 χρόνια, στον απόηχο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα κράτη-έθνη συγκεντρώθηκαν για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, -ένας αξιέπαινος στόχος, αλλά πού βρίσκονται σήμερα;
Το 84% του προϋπολογισμού του ΠΟΥ, είναι πλέον ιδιωτική δωρεά. Αυτές οι δωρεές κατευθύνονται από τους χορηγούς, για την εφαρμογή της πολιτικής την οποία υποστηρίζουν (σ.σ. Το χρήμα είναι το μέσο προώθησης των όποιων σχεδίων και όχι ο αυτοσκοπός). Και μπορεί να γνωρίζεται ότι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο που έχει πολύ μεγάλα συμφέροντα από τα εμβόλια, -τα mRNA πειραματικά εμβόλια, είναι επίσης ο μεγαλύτερος δωρητής του «ΠΟΥ».
Εάν οι εκλεγμένοι μηχανισμοί μας σε όλο κόσμο, αποκτήσουν αυτά τα δύο μέσα ή ακόμη ένα από αυτά, θα αλλάξει κατά βάση η σχέση ανάμεσα σε εσάς και το κράτος (σ.σ. Εδώ βρίσκεται η παγίδα: Το σύστημα δεν μπορεί να νικηθεί από το σύστημα, καθώς οι εκλογές αποτελούν μέρος του ελέγχου)! Ο «ΠΟΥ» είναι μη εκλεγμένος (οργανισμός), δεν λογοδοτεί σε κανέναν, δεν πληρώνει φόρο πουθενά στον κόσμο και έχουν διπλωματική ασυλία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Θα προσπαθήσουν να επιβληθούν ως εξουσία! Αυτό είναι τυραννία. Αλλά όταν οι πολιτικοί φοβούνται τον λαό, αυτό είναι δημοκρατία (σ.σ. Οι πολιτικοί αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης και δεν πρόκειται ποτέ να ορθώσουν ανάστημα)».
Δείτε ωστόσο το βίντεο, καθώς απεικονίζει το πόσο τεταμένη μοιάζει η ατμόσφαιρα:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποδόσφαιρο-Αγγλία: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας
- Ποδόσφαιρο-Μουντιάλ 2026: Το Ιράκ ζητά να αναβληθεί ο αγώνας μπαράζ για την πρόκριση λόγω Μ. Ανατολής
- Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα αυξήσει ισχύ, συχνότητα και βεληνεκές των πυραύλων που εκτοξεύει
- ΥΠΑ: Αλλαγές λόγω εργασιών στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίου – Ποιες πτήσεις θα γίνονται από την Πέμπτη 12 Μαρτίου
- H G7 προσανατολίζεται στην άντληση πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα των χωρών, σύμφωνα με τον Μακρόν
- Τραμ: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη-Σύνταγμα» – Τερματικός σταθμός η στάση «Φιξ»
- Μέση Ανατολή: Στο στόχαστρο των επιθέσεων και το νερό – Τι μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 28χρονος που ανάγκαζε 13χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
- Bruno Mars: Ιστορική επιστροφή στην κορυφή του Billboard 200 μετά από 13 χρόνια!
- Στο τουρκικό ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Ιρανός πρέσβης για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου προς την Τουρκία









