«Είναι πολύ παλαιάς κοπής οι προσεγγίσεις αυτές» είπε στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τις σχετικές τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της εκπροσώπου του κόμματος, Δώρας Αυγέρη.
O ίδιος κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν επιδιώκει την ενότητα λέγοντας ότι «αντί να είναι ενωτικός αναρωτήθηκε αν δεν θέλουμε κάποιοι να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς που δεν ψηφίσατε το 2012 και το 2015 ΣΥΡΙΖΑ το λέτε σε εμάς που κάναμε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ;».
Από τα «πυρά» του Πάνου Σκουρλέτη δεν ξέφυγε και ο Παύλος Πολάκης καθώς αναρωτήθηκε «είπε κανείς να έχουμε δύο φωνές την περίοδο της πανδημίας που έβγαινε ο Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;».
«Κακώς λένε ότι κάποιοι σαν εμένα κάναμε face control και αριστερόμετρο» συνέχισε στους ίδιους τόνους ο Πάνος Σκουρλέτης.
Απάντηση Πολάκη
Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε γι’ αυτόν ο Πάνος Σκουλέτης και τοποθετήθηκε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook.
Αναλυτικά:
«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!
Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις»!
Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)
1)Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)
2)Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)
3)Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)
(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)
Το κάνω πρώτη φορά αυτό ,αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!
Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!
Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;
Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!
Μερικοί- μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;
Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε» !!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;
Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντροπιαστικό σκηνικό κατά την προσγείωση του Ζελένσκι στις ΗΠΑ, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς στην εθνική οδό με κυβερνητική ευθύνη
- Θεσσαλονίκη: 14χρονος απείλησε ανήλικο αγόρι για να του πάρει το πορτοφόλι στον Εύοσμο
- Σάμος: Χειροπέδες σε 47χρονο “μετρ” στις απάτες – Το “έπαιζε” στέλεχος της Interpol και απέσπασε 440.000 ευρώ
- Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με την μοναδική Κλαυδία ετοιμάζει η Αθήνα
- Πύρινη σφαίρα πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ τράβηξε τα βλέμματα! vid
- Επιστροφή ενοικίου: Τελειώνει η προθεσμία για τις τροποποιητικές δηλώσεις
- Mπλόκο Νίκαιας: Τρίωρος αποκλεισμός όλων των παρακαμπτήριων οδών της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης
- Αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία; Τι ισχυρίστηκε ο Ζελένσκι
- Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες των Τρικάλων και της Καρδίτσας στον Ε65









