«Το αυτονόητο δεν είναι αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης; Αν έλεγε ότι όποιος είναι αντίθετος με την ενότητα του κόμματος θα τον επιβραβεύουμε με μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αυτό θα αποτελούσε είδηση», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με όσους υπονομεύσουν την ενότητα.
«Προσωπικά εγώ δε θα πω ποτέ ότι είναι ξένο σώμα του κόμματος όσοι είναι αντίθετοι με την ενότητα, ο κ. Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους απευθύνει πρόταση για την ανάληψη τομέων ευθύνης και εξέλαβε συγκεκριμένες αρνήσεις, λιγότερες από δέκα, οφείλω να ομολογήσω», τόνισε η κ. Τζάκρη στον ΣΚΑΪ.
«Η υπομονή που έχει δείξει ο κ. Κασσελάκης είναι τεράστια, καθυβρίζεται καθημερινά, περισσότερο εκ των εσω. Για παράδειγμα, χθες υπήρχε άρθρο επώνυμου στελέχους της ομπρέλας στην εφημερίδα ΕΦΣΥΝ με τίτλο ‘η καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ’, αν εγώ το έλεγα αυτό για τον Μητσοτάκη δε θα με ανακαλούσατε αμέσως στην τάξη;», κατέληξε.
EUR
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown
- Πιερρακάκης: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία, αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας









