Τζάκρη: «Ο κ. Κασσελάκης καθυβρίζεται καθημερινά εκ των έσω»

Τι δήλωσε...

«Το αυτονόητο δεν είναι αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης; Αν έλεγε ότι όποιος είναι αντίθετος με την ενότητα του κόμματος θα τον επιβραβεύουμε με μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αυτό θα αποτελούσε είδηση», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με όσους υπονομεύσουν την ενότητα.

«Προσωπικά εγώ δε θα πω ποτέ ότι είναι ξένο σώμα του κόμματος όσοι είναι αντίθετοι με την ενότητα, ο κ. Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους απευθύνει πρόταση για την ανάληψη τομέων ευθύνης και εξέλαβε συγκεκριμένες αρνήσεις, λιγότερες από δέκα, οφείλω να ομολογήσω», τόνισε η κ. Τζάκρη στον ΣΚΑΪ.

«Η υπομονή που έχει δείξει ο κ. Κασσελάκης είναι τεράστια, καθυβρίζεται καθημερινά, περισσότερο εκ των εσω. Για παράδειγμα, χθες υπήρχε άρθρο επώνυμου στελέχους της ομπρέλας στην εφημερίδα ΕΦΣΥΝ με τίτλο ‘η καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ’, αν εγώ το έλεγα αυτό για τον Μητσοτάκη δε θα με ανακαλούσατε αμέσως στην τάξη;», κατέληξε.

EUR

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί