Σχολίασε πως σε αυτές τις 100 πρώτες μέρες που φάνηκαν «1.000» στον πρωθυπουργό, έχει εδραιωθεί ένα «κλίμα ανασφάλειας» στην κοινωνία και την οικονομία και η πεποίθηση ότι «τα πράγματα στην χώρα δεν πάνε καλά». Αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο που υπέφερε αυτό το διάστημα από «τους χαμηλούς μισθούς, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, την ακρίβεια», ενώ υπενθύμισε και τις πρώτες εκατό μέρες της πρώτης διακυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019, η οποία, όπως επισήμανε, συγκροτείτο μάλιστα από «αρίστους». Αυτό το αφήγημα, τόνισε, «κατέρρευσε» τέσσερα χρόνια μετά, με «μεγάλο κόστος» για την ελληνική κοινωνία και οικονομία και στους θεσμούς αλλά και στην καθημερινότητα.
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία, την οποία επισκέφτηκε χθες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως «μία λέξη ταιριάζει στο αποτύπωμα των κυρίων Μητσοτάκη και Αγοραστού στη Θεσσαλία: απόγνωση».
Επισήμανε δε, την παραίτηση του κ. Θωμά Ιωάννη, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Αγοραστού, ως ένδειξη διαφωνίας με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τη στρατηγική του κ. Αγοραστού.
Σχολιάζοντας την φράση του κ. Βορίδη για τον Βόλο, ότι ήταν «άτυχος», είπε πως είναι «μεγάλη ατυχία και για τη Θεσσαλία, και για τη Ρόδο, και για τον Έβρο, και για την Εύβοια, αλλά και για την Αττική η κυβέρνηση Μητσοτάκη».
Ο Σ. Φάμελλος κατήγγειλε, επίσης, ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει δοθεί η αποζημίωση της οικοσκευής σε πληθώρα οικογενειών.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένας 20χρονος κρατείται ως υπαίτιος για τον τραυματισμό της 24χρονης στη Βέροια
- ΕΛΓΑ: Ποια προϋπόθεση πρέπει να πληρούν οι ασφαλισμένοι για να πάρουν αποζημίωση τον Απρίλιο
- Hellenic Train: Ποια δρομολόγια ακυρώνονται και ποια τροποποιούνται λόγω της απεργίας τη Δευτέρα 23/3
- Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής παρόχων πιστοποίησης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- ΚΕΕΕ: Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί αγορά και μικρή επιχειρηματικότητα – Άμεσα διάλογος για μέτρα προστασίας καταναλωτών και ΜμΕ
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αρνείται πως το Ιράν ευθύνεται για τις επιθέσεις εναντίον του Ομάν και της Τουρκίας
- Ο Μοτζαμπά Χαμενεΐ είπε πως “ο εχθρός ηττήθηκε”, σε γραπτό μήνυμά του για την περσική Πρωτοχρονιά
- Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να αποσύρει την αποστολή του από το Ιράκ, εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Αναφορές για εκρήξεις στην Τεχεράνη ανήμερα της περσικής Πρωτοχρονιάς
- Οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν χιλιάδες επιπλέον στρατιώτες στη Μέση Ανατολή









