«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί γνώριζε. Γνώριζε και τα προβλήματα και τις προειδοποιήσεις. Πριν λίγο καιρό ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με άρθρο του αναφερόταν στην κατάσταση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το ότι μετά το 2004 οι “χρυσοπληρωμένες” απ’ τον ελληνικό λαό υποδομές, αντί να δοθούν στον λαό και στη νεολαία αφέθηκαν στη μοίρα τους. ‘Αλλες σήμερα είναι κουφάρια, άλλες δόθηκαν σε ιδιώτες και εταιρείες “αντί πινακίου φακής” και άλλες σε δήμους που δυσκολεύονται να τις συντηρήσουν χωρίς πόρους».
Και τότε ο ανεκδιήγητος πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης μας χαρακτήριζε “αδιάβαστους”.
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:
–Δεν γνώριζαν την κατάσταση όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο πρωθυπουργός παρουσίαζε με φιέστα τη λεγόμενη αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων;
–Δεν γνώριζαν τη μελέτη στο ΟΑΚΑ;
–Δεν γνώριζαν την κατάσταση σε άλλες εγκαταστάσεις, όπως στο Καυτανζόγλειο που λόγω ακαταλληλότητας δεν πήρε αδειοδότηση;
–Πως άφησαν να περάσει σχεδόν ένας χρόνος αφήνοντας εκτεθειμένους χιλιάδες θεατές και αθλητές; Σημειωτέον, πρόσφατα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ 120.000 θεατές.
–Δεν διάβασαν ποτέ τις προειδοποιήσεις που υπήρχαν από τον κόσμο του αθλητισμού ότι το ΟΑΚΑ παραμένει ασυντήρητο από το 2004, όπως και το στέγαστρο;».
«Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες, όπως ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά από το 2004 που άφησαν τις εγκαταστάσεις στη μοίρα τους. Ο αυτονόητος έλεγχος δεν πρέπει να αφορά μόνο το ΟΑΚΑ, αλλά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έλεγχος και συντήρηση εδώ και τώρα, για να μην θρηνήσουμε θύματα και στον αθλητισμό!» υπογραμμίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό που ανήγγειλε ο Τραμπ έκανε αίσθηση σε όλον τον πλανήτη!
- Ο Έλληνας νταλικέρης που ταξιδεύει στις ΗΠΑ και “σαρώνει” στο Tiktok! vid
- Απίστευτος Κινέζος: Συνδύασε τον Παρθενώνα με το «Hello Kitty»…για μια πρόταση γάμου! vid
- Μέχρι το 2028 (και βλέπουμε) παρατείνεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στη Λιβύη
- Καθοριστικό πλήγμα του Τραμπ στο «πράσινο αφήγημα» – Ποιά εντολή δόθηκε
- Είναι πασιφανές: Τρία βασικά πράγματα που ενδιαφέρουν την Ρωσία
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο









