Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε, δε, ότι «η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η μενταλιτέ της εκλογικής αναμέτρησης είτε ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος είτε η αδράνεια ή μη έγκαιρη αντίληψη της άλλης πλευράς για το τι συμβαίνει, οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι το πιο «σοφό μήνυμα είναι ο καταμερισμός του αποτελέσματος που ίσως διαγράφει την αποφυγή της διάσπασης, της διχόνοιας, του εμφυλίου αναφέροντας ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά η συνολική εικόνα είναι ότι το 45% δεν διασπάται».
«Η επόμενη μέρα θα κριθεί από τη στάση του νικητή και τη μεγαθυμία αυτών που δεν έχουν εκλεγεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τη στάση της Αχτσιόγλου σημείωσε ότι είναι δική της επιλογή ενώ απέφυγε να σχολιάσει την έντονη αντίδραση που έχουν απέναντι στον νέο πρόεδρο αρκετά στελέχη λέγοντας ότι η στάση αυτή «δεν βοηθάει να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου σε σχολείο παιδιών ΑμεΑ και για τον τρόπο που επέλεξε να μπει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα κριθεί από τον τρόπο που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαιρέτως».
Σχετικά με το ρόλο του Παύλου Πολάκη στο κόμμα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».
(newsit – intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στρατιωτικοί του Ζελένσκι πιάστηκαν στα χέρια με Ουκρανούς πολίτες, vid
- Δ. Παπαστεργίου: Κοινή ευθύνη κράτους και επιχειρηματικότητας για αξιοποίηση κεφαλαίου – ταλέντου – δεδομένων
- Η στιγμή που ο Μακρόν… νευρίασε με τα μικρόφωνα, vid
- ΟΑΣΘ: Ψηφιακό σύστημα καταμέτρησης επιβατών στα λεωφορεία από το νέο έτος
- Κρεμλίνο: Προετοιμαζόμαστε για επαφές με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο λογιστής
- Ντύθηκαν στα λευκά περιοχές της Σαουδικής Αραβίας! ΒΙΝΤΕΟ
- Δύο 13χρονες επιτέθηκαν σε 12χρονη σε γυμνάσιο στην Αγία Παρασκευή
- Βρήκαν τρόπο οι διεθνιστές να ρίξουν τον δεξιό Όρμπαν – Θα δοθεί μεγάλη μάχη το 2026
- Μυστήριο με νεαρό που έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από 10 χρόνια – Η φωτογραφία με τον “άνθρωπο – σκιά”









