Το δυστύχημα έγινε χθες Πέμπτη στις 15:40 [σ.σ. τοπική ώρα· στις 10:40 ώρα Ελλάδας] σε εταιρεία χημικών προϊόντων στην Ορντός, στην περιφέρεια της εσωτερικής Μογγολίας, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.
«Αέριο που εκτοξεύθηκε με μεγάλη πίεση» χτύπησε εργαζόμενους που «δούλευαν σε ύψος και τους έκανε να πέσουν», διευκρίνισε.
Ένας άνθρωπος πέθανε ακαριαία και ο απολογισμός των θυμάτων προοδευτικά γινόταν ολοένα πιο βαρύς, πρόσθεσε η κρατική τηλεόραση.
Τα βιομηχανικά δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα, όπου τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν τηρούνται με ιδιαίτερη αυστηρότερη.
Τον Φεβρουάριο, η κατάρρευση μέρους ανθρακωρυχείου στην εσωτερική Μογγολία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 53 άνθρωποι, κατά τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποίησαν οι αρχές.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγωνία στον Ισημερινό: Αλιευτικό με 19 επιβαίνοντες αγνοείται για μέρες
- Δείτε πού σφήνωσε άντρας…μες στη μέση του δρόμου! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Κίνα κατασκευάζει την 1η κινητή υπερ-πλατφόρμα θαλάσσιας έρευνας – Πηγαίνει παντού, ακόμη και σε τυφώνες (Photo)
- ΟΗΕ: Η Κύπρος καταγγέλει νέες αεροναυτικές παραβιάσεις από την Τουρκία το δίμηνο Ιανουαρίου–Φεβρουαρίου
- Ιρανική φωνή υψώθηκε εντός Ρωσίας – Καθόλου τυχαίο αυτό που συνέβη
- Viral έγινε 78χρονη γυναίκα: Έκανε βουτιά από 150 μέτρα σε γκρεμό της Γιούτα! vid
- «Ανησυχούν» οι ΗΠΑ για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο από το Ισραήλ
- Το “σπήλαιο του Μπάτμαν”! Δείτε το απίστευτο βίντεο από την Καμπότζη
- Θανατική ποινή: Οι ΗΠΑ «σέβονται» το δικαίωμα του Ισραήλ να καταρτίζει «δικούς του νόμους»
- Ισχυρότατες εκρήξεις στο Ιράν μετά από πλήγματα των ΗΠΑ – Vid









