Κικίλιας: «Άνοιξαν οι ουρανοί στην κυριολεξία»

Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι αύριο, Πέμπτη, το βράδυ, δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία Daniel.

«Εφιστούμε την προσοχή προς όλους. Μέχρι αύριο το βράδυ ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι «τα φαινόμενα ενδεχομένως θα επηρεάσουν μερικώς και την Αττική».

Τι σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η φράση άνοιξαν οι ουρανοί είναι κυριολεκτική. Η ένταση αυτής της κατάστασης για τα δεδομένα της χώρας μας, μας έχει βάλει σε μεγάλη πίεση. Οι Αρχές, καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες. Έχουμε ιεραρχήσει τις προτεραιότητές μας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Καταβάλεται προσπάθεια αποκατάστασης κρίσιμων υποδομών που έχουν υποστεί ζημιές. Είχαμε αποστείλει έγκαιρα σχετική προειδοποίηση και οδηγίες στους δήμους.

Έχουν πραγματοποιηθεί 552 αντλήσεις και έχουν σωθεί 417 συμπολίτες μας. Το 112 έχει στείλει 14 μηνύματα»

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί