Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές, για πρώτη φορά, στα νέα ρωσικά εδάφη

Η Ρωσία ξεκινά από σήμερα πρόωρη ψηφοφορία στα πρώην εδάφη της Ουκρανίας που έχει θέσει υπό την κατοχή της,

στο πλαίσιο των εκλογών που θα διεξαχθούν σε πολλές περιφέρειες της Ρωσίας στις 10 Σεπτεμβρίου, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Θυμίζουμε πως πλέον Λουγκάνσκ, Ντονέτσκ, και μέρος της Χερσώνας και της Ζαπορίζια έχουν πλέον προσαρτηθεί με δημοψηφίσματα στη ρωσική επικράτεια.

Οι εκλογές σε αυτές τις ζώνες, τις οποίες καταδίκασε η Ουκρανία, θα διεξαχθούν στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά οι ρωσικές αρχές διοργανώνουν “πρόωρη ψηφοφορία” από σήμερα στις περιφέρειες του Ντονέτσκ και της Ζαπορίζια και από τις 2 Σεπτεμβρίου σε αυτές της Χερσώνας και του Λουχάνσκ.

Αυτές θα αναδείξουν περιφερειακά κοινοβούλια και δημοτικά συμβούλια.

Πολλές περιφέρειες της Ρωσίας θα ψηφίσουν επίσης στις 10 Σεπτεμβρίου για να εκλέξουν κυβερνήτες, περιφερειακούς βουλευτές ή ακόμη δημοτικούς συμβούλους.

(Με πληροφορίες από απεμπε – φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί