Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου μέσω μιας ανάρτησης της στην πλατφόρμα Χ τόνισε ότι η θετική γνωμοδότηση για το προσαρμοσμένο εμβολίο κατά της υποπαραλλαγής Omicron XBB.1.5 είναι σημαντική για την προστασία όσων έχουν ανάγκη ενόψει του φθινοπώρου και του χειμώνα.
Ειδικότερα, η Επίτροπος Υγείας ανέφερε: «θετική γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για προσαρμοσμένο εμβόλιο για νέα παραλλαγή της COVID19.
Αυτό είναι σημαντικό ενόψει του φθινοπώρου και του χειμώνα για να διασφαλιστούν ισχυρά επίπεδα προστασίας για όσους έχουν ανάγκη, ειδικά για τους πιο ευάλωτους».
Ο ΕΜΑ από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) συνέστησε την έγκριση ενός προσαρμοσμένου εμβολίου Comirnaty που στοχεύει την υποπαραλλαγή Omicron XBB.1.5.
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
