Ένα από τα συμπεράσματα που καταλήγει ο κύριος Μπαλτάς όπως γράφει στο άρθρο του είναι ότι «ο κ. Κασσελάκης διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προκειμένου να τον μετατρέψει «το ταχύτερο δυνατό» σε αντίγραφο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.
Ώστε να συνεργάζεται με τη Ν.Δ. σε όσα αφορούν τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Ακόμη και αν έτσι η διάκριση Αριστερά/Δεξιά εξαερώνεται, ενόσω η ίδια η Αριστερά, μαζί με ολόκληρη την ιστορία της, εξαφανίζεται από την πολιτική σκηνή.
Παροντισμός χωρίς όρια. Κατά τη γνωστή αποστροφή Μητσοτάκη (για τον οποίο ο κ. Κασσελάκης εξακολουθεί να τρέφει «μεγάλο σεβασμό»): «Ποιος ενδιαφέρεται για το τι και το πώς της δολοφονίας του Λαμπράκη;». Αλλά είπαμε: Η δημοκρατική γενναιοδωρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι απέραντη. Μπορεί να φτάσει μέχρι του σημείου όπου οι φίλοι-μέλη του (τους οποίους ο κ. Κασσελάκης είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως «not sophisticated enough») μπορούν να ψηφίσουν χαρωπά και χωρίς δεύτερη σκέψη την αυτοκατάργησή του».
(protothema – intime photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλαμαριά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου
- Τι επιδόματα θα καταβληθούν την επόμενη εβδομάδα
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιλέγει την απραξία για να μην ενοχλήσει ισχυρά συμφέροντα – Καμία λύση χωρίς παρέμβαση σε ΕΦΚ και ΦΠΑ
- Το Μπλε Δωμάτιο της Πομπηίας: Η απόχρωση που κόστιζε όσο ο μισθός ενός λεγεωνάριου (Photos)
- CENTCOM: Πλήξαμε περισσότερους από 90 στρατιωτικούς στόχους στο νησί Χαργκ
- Ιράν-Ινδία: Το Ιράν επέτρεψε σε ορισμένα ινδικά πλοία τον διάπλου από το Στενό του Χορμούζ
- Όρμπαν: Χωρίς τη βοήθεια της Ρωσίας η Ε.Ε. δεν θα ξεπεράσει την κρίση
- Ιράν: Τουλάχιστον 56 μουσεία και ιστορικοί χώροι έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο
- Ισραήλ: Ο πόλεμος κατά του Ιράν εισέρχεται σε μια “αποφασιστική φάση”, λέει ο υπ. Άμυνας
- Προβληματισμός της Ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών για την αναστολή λειτουργίας του Οδοντωτού Καλαβρύτων









