«Στόχος μας είναι να χτίσουμε με αξιοπιστία την παράταξη που θα αναμετρηθεί με τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη. Την παράταξη που εκτείνεται από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, να φτιάξουμε το κόμμα των μελών. Αυτό είναι το μείζον ζήτημα, αυτό που περιμένει από εμάς κάθε δημοκρατικός πολίτης. Μια αξιόπιστη εναλλακτική», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς σε ομιλία σε φίλους και μέλη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
«Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει όλα όσα έπρεπε για να καταστεί η εσωκομματική εκλογή ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός. Η τηλεοπτική συνάντηση των υποψηφίων στις 7 Σεπτεμβρίου θα βοηθήσει να ενημερωθεί ο κόσμος για τις θέσεις, τις συγκλίσεις και τις διαφορές μας, θα αυξήσει το ενδιαφέρον και την προσέλευση προοδευτικών πολιτών στην κάλπη», σημείωσε.
Όσον αφορά τις πυρκαγιές ανέφερε πως «ζούμε καταστροφικά αποτελέσματα με λιγότερες εστίες, αλλά με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα καμένων εκτάσεων, με τις φωτιές να σταματάνε στη θάλασσα και δεκάδες ανθρώπινες ζωές να έχουν χαθεί». «Και αυτό δεν είναι λόγω της κλιματικής κρίσης. Κλιματική κρίση έχουν και άλλες χώρες στον ευρωπαϊκό νότο. Η χώρα μας βιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση, η οποία έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης», σχολίασε.
«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μας πει τι έχει συμφωνήσει με τον κ. Ερντογάν. Αν η συμφωνία αποδομεί όσα κατακτήσαμε την περίοδο 2015-2019 και αποσταθεροποιεί περαιτέρω την περιοχή, δεν θα έχει τη συναίνεσή μας», τόνισε ο Ν. Παππάς αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη -Ερντογάν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστος Γιαννούλης, οι πρώην βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης και Σερρών, αντίστοιχα, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Λευτέρης Αβραμάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Ρόκος, Άρης Στυλιανού και Αρετή Μπατά, η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Θωμά, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, ο αναπληρωτής συντονιστής Μίλτος Οικονόμου, ο πρώην συντονιστής Χρήστος Δουΐτσης.
Τοποθέτηση έκανε και ο υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς του, πρώην βουλευτής Ημαθίας και πρώην υπουργός, Άγγελος Τόλκας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: euorkinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Φθινοπωρινές οινικές εμπειρίες σε 28 οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Β. Ελλάδος την Κυριακή
 - Προσλήψεις 15 τεχνικών στο Πυροσβεστικό Σώμα
 - Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί επιδείξεις από την στρατιωτική ομάδα που στάλθηκε στο Κουρσκ, vid
 - Στο ΥΠΕΞ Κίμπερλι Γκιλφόιλ, συναντήθηκε με Γεραπετρίτη – ΦΩΤΟ
 - Η Τζένιφερ Λόρενς αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε
 - Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι, «αρχιτέκτονας» των πολέμων σε Ιράκ και Αφγανιστάν
 - Συστάσεις της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
 - Τι απαντά το Μαξίμου μετά τον ντόρο με τα ΕΛΤΑ
 - Πηγές ΝΔ – Κώστας Τσιάρας: Φέρνουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ
 - Φιλιππίνες: Ο απολογισμός του τυφώνα Καλμάγκι αυξήθηκε στους 26 νεκρούς – Σχεδόν 400.000 εκκενώσεις
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








