Μια γυναίκα στις Φιλιππίνες παραλίγο να χάσει το μεσημεριανό της αφού αγόρασε ένα ψάρι για να φάει, μόνο για να ανακαλύψει ότι είχε δόντια τόσο «ανθρώπινα» που έμοιαζε σαν να είχε οδοντοστοιχίες.
«Πήγα στην αγορά, μια από τις καλύτερες αγορές εδώ στο Bacolod City», είπε η Maria Christina Cusi στο Viral Press.
«Αγόρασα ψάρια για το σπίτι μας – διαφορετικά είδη ψαριών – και είχα αυτό το ένα ψάρι που το πήρα σπίτι για να αρχίσω να το καθαρίζω», συνέχισε. «Όταν όμως έκοψα το ψάρι, φρίκαρα από τα ανθρώπινα δόντια του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αγοράσει τον κυπρίνο – ένα ψάρι του γλυκού νερού, που τοπικά ονομάζεται Imelda.
Aφού έκοψε σε φέτες το ψάρι ανακάλυψε ότι είχε ένα σετ δοντιών που έμοιαζαν με ανθρώπινα!
«Τα δόντια ήταν όλα κολλημένα στο στόμα του ψαριού», θυμάται η γυναίκα, η οποία πίεσε και τρύπησε στο σημείο για να επιβεβαιώσει ότι ήταν μέρος του πλάσματος.
Ανησυχώντας ότι αυτό το αλιεύμα της ημέρας θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για την υγεία της, η Κούζι πέταξε τον κυπρίνο – που κόστισε 4 $.
Η Κούσι μάλιστα ήταν τόσο τρομοκρατημένη που πέταξε τα ψάρια έξω.
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής παρέλασης
- Έριξαν ένα λούτρινο ζωάκι από τη στρατόσφαιρα της Γης…για ρεκόρ γκίνες! vid
- Ενισχύονται τα μέτρα κατά των δημοσιογράφων στο αμερικανικό Πεντάγωνο
- Η Ρωσία θέλει να ενισχύσει την συνεργασίας της με το Κιργιστάν
- ΚΕΟΣΟΕ: Άμεσα μέτρα στήριξης για το αυξημένο κόστος στην αγροτοδιατροφική αλυσίδα
- Συνελήφθη 40χρονος στη Θεσσαλονίκη – Με λάστιχο κήπου «ρούφηξε» 250 λίτρα από ντεπόζιτο φορτηγού
- Βουλευτικές εκλογές στη Δανία σήμερα – Άνοιξαν οι κάλπες, τρίτη θητεία διαφαίνεται για την Φρέντερικσεν
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και συλλήψεις σε εκπαιδευτήρια – Εξαπατούσαν πελάτες με μαϊμού πτυχία









