Ολόκληρη η ανακοίνωση των «Σπαρτιατών»:
Η κακοδιοίκηση του Δήμου Αθηναίων είναι ένα φαινόμενο που είναι άρρητα συνδεδεμένο με την εκτελεστική εξουσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Το γκρίζο αποτύπωμα της διοίκησης Κώστα Μπακογιάννη είναι ανεξίτηλο σε θέματα εγκληματικότητας, πολεοδομίας, περιβάλλοντος, στα έργα του «Μεγάλου Περιπάτου» που πήγε… περίπατο, και στις άδειες καταστημάτων, κυρίως καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους Αθηναίους πολίτες είναι ελλιπείς.
Η Αθήνα πλέον θυμίζει Καμπούλ, και η ανεξέλεγκτη παρουσία παράτυπων μεταναστών αποτελεί την βασική αιτία για τα περισσότερα προβλήματα των κεντρικών γειτονιών.
Τα ζητήματα εγκληματικότητας, ναρκωτικών, πορνείας, παραεμπορίου, υποβάθμισης κ.ά. εντείνουν την αίσθηση ανασφάλειας των Αθηναίων πολιτών.
Οπότε, ο πιο άμεσος νοητικός συσχετισμός των Αθηναϊκών γκέτο είναι με αυτά του Σικάγο, Ντιτρόιτ ή ακόμη και του Λος Άντζελες. Και αυτός ο νοητικός συσχετισμός παραπέμπει σε εικόνες καθημερινότητας γειτονιών που χαρακτηρίζονται από «ακραία φτώχεια» και εγκατάλειψη, που συνοδεύονται από διαλυμένες επιχειρήσεις, ανεργία, συμμορίες, εγκληματικότητα και καθημερινό φόβο.
Ο «πολιτισμός της φτώχειας» που διακρίνει την Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη, αναπαράγει τα προβληματικά κοινωνικά μοντέλα και ευθύνεται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πρωτεύουσα και οι γειτονιές της.
Υπό τις παρούσες συνθήκες η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Ελεύθεροι Αθηναίοι», με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της Δημοτικής Αρχής της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.
Παρότι με τον κύριο Κασιδιάρη, έχουμε αρκετές ιδεολογικές και πρακτικές προσεγγίσεις, εν τούτοις η υποψηφιότητά του ενδείκνυται προκειμένου να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος του Δήμου Αθηναίων υπό τη διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη.
Οι ψηφοφόροι των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» γνωρίζουν πολύ καλά τι θα επιλέξουν!
Καλή επιτυχία στον Ηλία Κασιδιάρη.
intime photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα είναι η επόμενη; Αυτά φοβάται η Τουρκία βλέποντας τι συμβαίνει με το Ιράν
- Πρόεδρος Λιβάνου: Οι σημερινές ισραηλινές επιθέσεις στα νότια της χώρας είναι προοίμιο χερσαίας εισβολής
- Γ. Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης – Μόνο με επιβάτες, χωρίς οχήματα αναχώρησε το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»
- Μεγάλη ανακάλυψη στο Λούξορ: 22 σαρκοφάγοι και 8 σφραγισμένοι πάπυροι κρύβουν μυστικά αιώνων
- Νεκροί 4 Καταριανοί στρατιώτες και 3 Τούρκοι σε δυστύχημα με ελικόπτερο στο Κατάρ
- Άγρια δολοφονία στην Καρδίτσα: 51χρονος τραγουδιστής βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου
- Διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή της Ρώμης – 70 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, 2 ηλικιωμένοι τραυματίσθηκαν σοβαρά
- «Τιμή και δόξα στους ελευθέρους πολιορκημένους» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς (vid, photo)
- Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή για την στρατηγική του Τραμπ









