Μετά τον σάλο που ξέσπασε άνδρες της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης τον ιδιοκτήτη του οχήματος.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο ενώ πέραν αυτού προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στη «σύλληψη» των μεταναστών. Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ και οι τρεις παραπέμπονται στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης πλησίον της Αλεξανδρούπολης, ενώ μέσα στο τρέιλερ κρατούνταν παράνομα 13 παράτυποι μετανάστες συριακής και πακιστανικής καταγωγής.
Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση.
(protothema – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από δύο άγνωσης προέλευσης βλήματα κοντά στο Κατάρ
- Την “έπεσαν” σε ρομπότ-ντελίβερι…και το “έσπασαν” στο ξύλο! ΒΙΝΤΕΟ
- 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος με το Ιράν, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Δικογραφία για παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους – Είχαν κατσίκες, πάπιες και κότες
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά σωματοφύλακα
- Ιστορικό κάζο! Εκτός ενός ακόμη Μουντιάλ έμεινε η Ιταλία
- Απίστευτη μικρούλα: Έπιασε…”όμηρο” τον αδελφό της για λίγες καραμέλες! ΒΙΝΤΕΟ
- Το Ιράν δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα διεξαχθούν διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι διεξήγαγε κύμα πληγμάτων ευρείας κλίμακας στην Τεχεράνη
- ΠΑΟΚ: Δωρίζει το πρώτο ασπρόμαυρο φορμάκι σε όλα τα μωρά ΠΑΟΚ που θα γεννηθούν τον Απρίλιο









