Ο Κροάτης τεχνικός δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα τραγικά επεισόδια των χούλιγκαν της Ντινάμο, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι παίκτες του δεν πρέπει να επηρεαστούν από τις συνέπειες του γεγονότος, τονίζοντας παράλληλα πως ο κόσμος πρέπει να συμπεριφερθεί με τρόπο που να μην δημιουργήσει ζητήματα όπως αυτά που συνέβησαν στην Αθήνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
«Πριν πάμε στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ανθρώπου που σκοτώθηκε. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους όσους βίωσαν συνέπειες για τον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία».
Για την ΑΕΚ:
«Ό,τι είπα και στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα σοβαρή, έμπειρη, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Δεν πήραν τυχαία το πρωτάθλημα και το κύπελλο κόντρα σε σοβαρές ομάδες στην Ελλάδα. Αύριο έχουμε μια πολύ, πολύ δύσκολη δουλειά».
Για το αν είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς στην καριέρα του μετά τα όσα συνέβησαν:
«Σίγουρα είναι από τα πιο δύσκολα για μένα. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα μου ή στη λειτουργία του συλλόγου ως τέτοιου. Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό τώρα, παρά μόνο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα.
Η ψυχική πτυχή είναι σημαντική, φυσικά προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τους παίκτες, όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, απλώς αφαιρεί τη συγκέντρωσή μας στο γήπεδο. Ελπίζω τα παιδιά να μην αγχώθηκαν πολύ για την κατάσταση. Υπάρχει και ρεβάνς, στο τέλος θα είμαστε πιο έξυπνοι».
(newsit – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΤτΕ: Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια το Νοέμβριο
- Εθνικό Μητρώο Επιδομάτων: Τι φέρνουν στην Ελλάδα το 2026
- Πολωνία: Έτοιμη να δεχθεί 14 τραυματίες από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας
- Π. Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς αιώνιους φοιτητές και καταλήψεις
- Τι επιδόματα και ενισχύσεις θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες
- Κύπρος: Μήνυμα Χριστοδουλίδη μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ – Ακλόνητη η στήριξή μας στην Ουκρανία
- Κραν-Μοντανά: Γολγοθάς για συγγενείς και φίλους των νεκρών και των αγνοούμενων
- Άκης Σκέρτσος: Οριστικό τέλος στην ελληνική ιδιαιτερότητα του «αιώνιου φοιτητή»
- Θεσ/νίκη: Πέθανε ο Χρ. Σαραντόπουλος, πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επμελητηρίου και επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας
- ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για τις διαδικασίες επιλογής των επικεφαλής των ανεξάρτητων Αρχών









