Το ανησυχητικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 31 Ιουλίου στο La Seyne-sur-Mer, μια παραθαλάσσια κοινότητα στην Γαλλική Ριβιέρα.
Ένα 14χρονο κορίτσι που έκανε διακοπές στην πόλη επέβαινε σε δημόσιο λεωφορείο όταν ένας αλλοδαπός άνδρας πλησίασε και κάθισε δίπλα της, αναφέρει η Var-matin .
«Μύριζε καπνό και αλκοόλ», είπε αργότερα η κοπέλα στις αρχές.
Ο άντρας άρχισε να πλησιάζει όλο και πιο κοντά της, αναγκάζοντάς την να φτάσει στην άκρη του καθίσματος της.
«Με χάιδευε. Άρχισα να φοβάμαι πολύ. Δεν μπορούσα να κουνηθώ», είπε το θύμα.
Οι φίλοι του κοριτσιού είδαν τελικά τι συνέβαινε και ειδοποίησαν τον οδηγό που οδήγησε το λεωφορείο σε κοντινό αμαξοστάσιο!
Όταν υπάλληλοι του δικτύου διέλευσης αντιμετώπισαν τον ύποπτο και τον ειδοποίησαν ότι η αστυνομία ήταν καθ’ οδόν, εκείνος τους επιτέθηκε.
«Γιοί σκύλων, θα τσακίσω την μητέρα σου. Θα έρθω να σε σκοτώσω», φώναξε ο άντρας.
Κατά την διάρκεια μιας συμπλοκής, ο βίαιος ύποπτος έσπασε ένα από τα δόντια ενός υπαλλήλου προτού καταφέρουν να τον υποτάξουν.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν χρησιμοποίησαν όπλο αναισθητοποίησης για να εξουδετερώσουν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν.
Αναγνωρίστηκε ως Μοχάμεντ Μ., ένας μετανάστης που εισήλθε παράνομα στην Γαλλία και είχε λάβει εντολή να εγκαταλείψει την χώρα τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023.
Ο Μοχάμεντ Μ. καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση, οκτώ εκ των οποίων με αναστολή.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι δήλωσε ο Ερντογάν πριν από την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ
- Ρωσικοί πύραυλοι Iskander καταστρέφουν συστήματα αεράμυνας του Ουκρανονάτο, vid
- Νέο βίντεο δείχνει ρομπότ να κάνει απίστευτα ρεαλιστικές εκφράσεις προσώπου!
- Κοζάνη: Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή ναρκωτικών
- Προϊστορικά έντομα παγιδευμένα σε κεχριμπάρι φωτίζουν την αρχαία ζωή στη Γη: “Μικρά παράθυρα στο παρελθόν”
- Νέα 18ωρη απεργία των ταξί από τις 12 τα ξημερώματα Κυριακής στην Αττική
- Με διάγγελμα Στάρμερ θα αναγνωρίσει η Βρετανία το Παλαιστινιακό κράτος
- Έκλεψαν 40.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κατερίνη!
- Μήνυμα από το 112 για την πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων στον Άγιο Νικόλαο: “Μείνετε μέσα”
- Το «δείπνο του αιώνα» του Τραμπ με «μεγαλοσχήμονες» της τεχνολογίας – Συμφώνησαν κάτι; Video
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
