Στον ΣΥΡΙΖΑ συντονιστής της επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών ανέλαβε μετά την αποχώρηση Σπίρτζη ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος μάλιστα φαίνεται να lamb;anei με αρκετή πίεση και εκείνος το χρίσμα για τοn Δήμο της Αθήνας.
Αντίστοιχα δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία και από άλλα στελέχη πρώτης γραμμής να κάνουν τον επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής κομματικών επιλογών αντί συνεργασιών με τα προοδευτικά σχήματα.
Στην τελευταία Πολιτική Γραμματεία μάλιστα ο Κώστας Ζαχαριάδης ενημέρωνε τα μέλη του οργάνου ότι «μιλάμε με το ΠΑΣΟΚ, αλλά θέλει να κατεβάσει παντού δικούς του υποψήφιους».
Λίγο μετά και ενώ ήταν πια προχωρημένη η ώρα το λόγο πήρε ο Διονύσης Τεμπονέρας και στο πλαίσιο των αρνήσεων που πέφτουν από τα στελέχη εκείνος «πάγωσε» τον πρώτο όροφο της Αγίου Κωνσταντίνου ανακοινώνοντας ότι «με πήραν τηλέφωνο ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης και εισέπραξαν δυο ηχηρά όχι» με την πρότασή τους να αφορά την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Με πληροφορίες από iefimerida/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων
- Κ. Πιερρακάκης για τα μέτρα κατά της ακρίβειας: Πώς ωφελούνται 3 στους 4 ιδιοκτήτες ΙΧ – Τι αναφέρει για αγρότες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- 999 σκαλοπάτια προς τον «ουρανό»! Το μονοπάτι που κόβει την ανάσα (BINTEO)
- Επικοινωνία Πακιστάν-Ιράν: Το Ισλαμαμπάντ θέλει να βοηθήσει στην ειρήνευση
- Ο Βανς συζήτησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ τις προσπάθειες για έναρξη διαπραγματεύσεων με το Ιράν
- Συνετρίβη στην Κολομβία μεταγωγικό αεροσκάφος με περισσότερους από 110 επιβαίνοντες (ΒΙΝΤΕΟ)
- Μελόνι για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία: “Λυπούμαστε για μια ευκαιρία που χάθηκε”
- Επικράτηση του «Όχι» δείχνει η καταμέτρηση των ψήφων στο δημοψήφισμα για τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης









