Ένας 51χρονος άνδρας και ένας έφηβος 16 ετών χτυπήθηκαν από τον κεραυνό στις 6.30 το πρωί, ενώ βρίσκονταν σε χωράφι στην κοινότητα Μενιέρ, στο καντόνι του Φράιμπουργκ. Τραυματίστηκαν και οι δύο, με τον 51χρονο πιο σοβαρά, ανέφερε η τοπική αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο της ελβετικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης (Rega) ώστε να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης όμως, ένας αστυνομικός και ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου χτυπήθηκαν επίσης από κεραυνό.
«Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που βρισκόταν εκεί τους πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Λίγο νωρίτερα, μια 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από κεραυνό στην ίδια περιοχή της Ελβετίας, μετέδωσε το πρακτορείο Keystone ATS.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής ανθρώπινες απώλειες
- Λίβανος: Οι αρχές της χώρας απέλασαν τον πρεσβευτή του Ιράν
- Οι ΗΠΑ έχουν γίνει απρόβλεπτος σύμμαχος, σύμφωνα με τον αρχηγό των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων
- 43.000 αρχαίες σημειώσεις ανακάλυψαν έκπληκτοι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Βρήκαν μέχρι και «to do lists»!
- Η ψεύτικη tiktoker που “ταξιδεύει” σε κάθε εποχή είναι το νέο viral φαινόμενο! vid
- Η Ρωσία θα θεωρούσε «εξαιρετικά αρνητική» τυχόν επέκταση του πολέμου εναντίον του Ιράν στην Κασπία Θάλασσα
- Καταγγελίες μαθητών για 14χρονο συμμαθητή τους – Τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα
- Υπ. Πολιτισμού: Ιδρύονται 2 νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών, στο Βόρειο Αιγαίο
- Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Κόμπρα συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Στάρμερ
- Τιμές πετρελαίου: Οι αγορές δεν εμπιστεύονται τα λόγια του Τραμπ;









