Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός ηλικιωμένος σε παραλία – Εντοπίστηκε από ναυαγοσώστη να επιπλέει στη θάλασσα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 82χρονος άνδρας στην παραλία Θινών, του Βαρθολομιού, το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, τον ηλικιωμένο εντόπισε να επιπλέει στη θάλασσα, ένας ναυαγοσώστης.

Άμεσα τον έβγαλε στην παραλία όπου και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, όμως ήταν ήδη αργά καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν νεκρός.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άτυχος άνδρας πήγαινε πολύ συχνά στη συγκεκριμένη παραλία προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο του.

(με πληροφορίες από patrisnews. com / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί