Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για τον Γρηγόρη Πασπάτη και η αίτησή του αφορά τις ψήφους του κόμματος «Σπαρτιάτες».
Σημειώνεται πως αντίστοιχη κίνηση έχει γίνει στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, από την υποψήφια βουλευτή Εύβοιας των «Σπαρτιατών», Δέσποινα Γιακομίδου.
Έτσι, υπάρχει περίπτωση να γίνει ανακατανομή των εδρών και, τελικά, βουλευτής να εκλεγεί ο κ. Πασπάτης από τη Νέα Δημοκρατία και να μην έχει έδρα το κόμμα «Σπαρτιάτες» στο Ηράκλειο.
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκλογικές περιφέρειες είναι 8 ψήφοι. (5.773 στο Ηράκλειο, 5.765 στην Εύβοια). Παράλληλα, αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων όλων των κομμάτων, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, κ. Σωκράτης Βαρδάκης.
Η διαδικασία στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου θα αρχίσει την ερχόμενη βδομάδα παρουσία προέδρου Πρωτοδικών. Θα έχουν συγκροτηθεί 20 συνεργεία και θα γίνει παρόντων των ενδιαφερομένων.
(cretalive, enikos – απεμπε photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εικόνες – σοκ από το κέντρο της Αθήνας: Ανακοίνωση του Δήμου για πτώση δέντρων και τραυματίες
- Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο Σχολάρι
- Η Γερμανία κατά του μποϊκοτάζ του Ισραήλ: “Η Eurovision γεννήθηκε από τα ερείπια του πολέμου”
- Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό που ζήτησε 1.000 ευρώ από φουρνάρισσα για να ακυρώσει πρόστιμο
- Γλυφάδα: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Φοίβης, λόγω ανατροπής γερανού
- Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 21 Σεπτεμβρίου – Αύριο η τελευταία έκλειψη της χρονιάς
- Τα τρία πιθανά κόμματα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω μέχρι τις εκλογές – Ποιός ο μεγάλος κίνδυνος
- Αιγαίο: Ολοκληρώθηκε η επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού – Εντυπωσιακές εικόνες
- “Grandma”: Κινέζος έφτιαξε βιντεοπαιχνίδι για τη γιαγιά του και συγκίνησε το διαδίκτυο
- Δύο τραυματίες από την πτώση δέντρου στο κέντρο της Αθήνας
Κύρια Θέματα

















