«Οι πολίτες δεν εμπιστεύθηκαν την ΝΔ, αλλά φοβήθηκαν τα χειρότερα που θα έρχονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «ωραίοι είναι αυτοί οι φόβοι, αλλά δεν υπάρχει πλέον δράκος, μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου».
Με αφορμή τις αντιδράσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, κατήγγειλε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιδοθεί σε έναν πολέμο στο Διαδίκτυο με χιλιάδες τρολ «που αποδομούν τα πάντα και τους πάντες», ενώ τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα πρέπει να σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης.
Στόχος μας είναι να γίνει η παράταξή μας ο βασικός πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης. «Δεν βάζουμε πήχη, δεν λέμε ότι αυτό θα γίνει τώρα», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι θα πιέσει την κυβέρνηση για ισχυρό κοινωνικό κράτος – τόσο στην Υγεία, όσο και στην Παιδεία.
Θα συμβάλλουμε στην κανονικοποίηση του πολιτικού συστήματος και στην αποφυγή της τοξικότητας, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από τη Σύμη ξεκίνησαν οι δράσεις της «Βραδιάς του Ερευνητή» για τα σχολεία
- Τι αποκάλυψε ο Σταλόνε για το prequel του «Ράμπο»
- Λαμία: Αυτοκίνητο… κρεμάστηκε στο κενό μέσα στη πόλη, video
- Μητσοτάκης για ΑΟΖ: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την επίτευξη συμφωνίας με τη Λιβύη
- Πυρηνικός πύργος ψύξης γκρεμίζεται σε ελεγχόμενη έκρηξη και γίνεται viral! vid
- Intervision: Ο αποκλεισμός Ελληνίδας τραγουδίστριας από τους διεθνιστές και οι… Deep Purple
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν το απόγευμα τέσσερις σταθμοί του μετρό
- «Έξοδος ή θάνατος»: Καθημερινές εικόνες φρίκης στην εμπόλεμη Γάζα
- Ο Τραμπ απειλεί το Αφγανιστάν: «Θα συμβούν άσχημα πράγματα»
- Συναγερμός! Εντόπισαν ένοπλο που παρίστανε τον αστυνομικό εκεί που θα μιλήσουν Τραμπ-Βανς, video
Κύρια Θέματα

















