«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να απολογηθεί για τις ανθελληνικές επιλογές που έχει κάνει στη Θράκη αντί πινακίου ολίγων ψήφων, ζητάει και τα ρέστα. Ο κ. Τσίπρας είχε πλήρη ενημέρωση πριν την προκήρυξη των εκλογών ότι οι 2 υποψήφιοι που επέλεξε να στηρίξει μέχρι τέλους προσωπικά και κομματικά είχαν ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου ως εκφραστές της πιο ακραίας αναθεωρητικής προπαγάνδας. Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να τους δώσει το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν ανεμπόδιστα να υπηρετούν “υβριδικές επιθέσεις” πλέον και εντός ελληνικών συνόρων».
Και τονίζει: «Επαναλαμβάνουμε, η τελική εκλογική έκβαση στη Ροδόπη δεν έχει κομματικό αλλά εθνικό χαρακτήρα. Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και δεν ανέχεται παρεμβάσεις στα εσωτερικά της με “δούρειους ίππους” που υπηρετούν αλλότρια -πάντως σίγουρα όχι τα εθνικά- συμφέροντα».
«Υ.Γ. Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές που έχουν πιει το αμίλητο νερό, θα πάρουν επιτέλους θέση για το αν διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της “τουρκικής” μειονότητας;», καταλήγει εν είδει υστερογράφου, στη δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μετανάστευση: Ο Τραμπ στέλνει την ICE για να συνδράμει στην ασφάλεια των αεροδρομίων
- Ξύλο μετα…μουσικής! Συμφωνική ορχήστρα έπαιζε στη Ρωσία και εκείνοι δέρνονταν, vid
- Λάρισα: Σταδιακά φτάνουν συγγενείς θυμάτων στον χώρο της δίκης για τα Τέμπη
- Super League: Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου
- Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνου για την Χεζμπολάχ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
- Η στιγμή της αναχαίτισης ιρανικού πυραύλου – Τι εμφανίστηκε στον ουρανό, vid
- Αγόρι ζήτησε το κούρεμα του Μητσοτάκη…και του απάντησε ο ίδιος στα σχόλια! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «διορίσθηκε» εκ νέου πρόεδρος κρατικών υποθέσεων
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ









