σημειώνει η Αθηνά Λινού, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με δήλωση του καθηγητή Ιατρικής και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού.
Η κυρία Λινού αναφέρει ότι «η δήλωση αυτή, όμως, αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία. Η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας, ούτε στις υποδομές. Για αυτό τον λόγο, βιώσαμε ήδη 3 θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ».
Στη δήλωση της η κυρία Λινού τονίζει ότι «η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ αποσκοπεί σε δημόσια δωρεάν και καθολική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή τόπου διαμονής». Υπογραμμίζει ότι «αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πιστεύει στην αξία του ανθρώπινου προσώπου και βέβαια στο ισχυρό κοινωνικό κράτος» και πως «το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο».
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγχαρητήρια Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο
- Ευρωπαϊκό: Χάλκινα τα κορίτσια του πόλο! “Βούλιαξαν” τις Ιταλίδες με 15-8 – Δείτε εικόνες
- Νταβός: Οι διοργανωτές του Παγκόσμιου Φόρουμ ξεκινούν έρευνα για σχέσεις συμβούλου με τον Έπσταϊν
- Ο Τραμπ θέλει νέα Συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα
- Θ. Κοντογεώργης: Η συνταγματική αναθεώρηση μας οδηγεί στον πυρήνα της δημοκρατίας μας
- Σαμοθράκη: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από την πολύωρη και συνεχιζόμενη βροχόπτωση
- Σφοδρή αντίδραση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Βαρσοβία κατά του προέδρου της πολωνικής Βουλής
- Λιβύη: Η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για τη δολοφονία του γιου του Καντάφι
- ΜΕΤΕΟ: Σε Ανδρίτσαινα και Στεμνίτσα το μεγαλύτερο ύψος βροχής σήμερα – ΧΑΡΤΗΣ
- Κίεβο και Μόσχα θα συνεχίσουν τις τριμερείς συνομιλίες τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους Ουκρανούς









