TASS: Ο πρεσβευτής της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας (CAR) στη Ρωσία Leon Dodon ανακοίνωσε την επιθυμία του να αναπτύξει μια ρωσική στρατιωτική βάση στη χώρα.
“Τώρα χρειαζόμαστε μια ρωσική στρατιωτική βάση, όπου θα μπορούσαν να βρίσκονται από 5 έως 10 χιλιάδες στρατιώτες. Ταυτόχρονα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες χώρες εάν χρειαστεί. Ρωτήσαμε γι ‘αυτό. , επανέλαβε ότι το χρειαζόμαστε”, ο είπε ο πρέσβης σε συνέντευξή του στην Izvestia , που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απειλές για την ασφάλεια στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία παραμένουν. Ο Dodonu τόνισε ότι μεταξύ των προσφύγων από το Σουδάν υπάρχουν άτομα με όπλα.
Πρόσθεσε ότι η στρατιωτική συνεργασία με τη Μόσχα, κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να συνεχιστεί, αν και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια σε ορισμένες χώρες.
(αμπε-EPA photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων
- Κ. Πιερρακάκης για τα μέτρα κατά της ακρίβειας: Πώς ωφελούνται 3 στους 4 ιδιοκτήτες ΙΧ – Τι αναφέρει για αγρότες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- 999 σκαλοπάτια προς τον «ουρανό»! Το μονοπάτι που κόβει την ανάσα (BINTEO)
- Επικοινωνία Πακιστάν-Ιράν: Το Ισλαμαμπάντ θέλει να βοηθήσει στην ειρήνευση









