Ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μετά από συστάσεις των γιατρών του.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης αργά το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα την σύντομη διακοπή της!!!
Ο 69χρονος ηγέτης είπε πως αντιμετώπισε στομαχικό πρόβλημα, ενώ βρίσκεται εν μέσω εντατικής καμπάνιας για ακόμα μία προεδρική θητεία εν όψει των εκλογών του Μαΐου.
“Είναι φυσικό να αντιμετωπίζουμε κάποια τέτοια ζητήματα από καιρού εις καιρόν, όταν έχουμε τόσο γεμάτο πρόγραμμα”, ανέφερε ο Τ. Ερντογάν, μετά την επανέναρξη της συνέντευξης στο Kanal 7., η οποία ολοκληρώθηκε αμέσως μετά/
Ο Ερντογάν ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει προεκλογικές εμφανίσεις σε τρεις επαρχίες της κεντρικής Τουρκίας εντός της Τετάρτης, ωστόσο ακολουθώντας την συμβουλή των ιατρών του, προχώρησε σε ακύρωσή τους.









