Όπως τονίζει το Nordic Monitor, η υπηρεσία κατασκοπείας της Τουρκίας, Milli İstihbarat Teşkilatı (MIT) έχει εντείνει τις μυστικές της επιχειρήσεις στην Ελλάδα ειδικά την περίοδο των σεισμών σητν Τουρκία, όπου η Ελλάδα έσπευσε για βοήθεια!
Η ιστοσελίδα στηρίζεται σε απόρρητα έγγραφα που δείχνουν ότι το κατασκοπευτικό έργο της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT στην Ελλάδα δεν έχει σταματήσει: «Η τουρκική υπηρεσία κατασκοπείας, Milli İstihbarat Teşkilatı (MIT), έχει επεκτείνει τις μυστικές επιχειρήσεις της στο ελληνικό έδαφος, την ώρα που Τούρκοι και Έλληνες διπλωμάτες έχουν εμπλακεί σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα ”ξεπάγωμα” των διμερών σχέσεων μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που σκότωσαν 50.399 ανθρώπους στις νότιες επαρχίες της Τουρκίας».
«Η έκθεση της υπηρεσίας κατασκοπείας της Τουρκίας καθιστά σαφές», σύμφωνα πάντα με το Nordic Monitor, «ότι οι διπλωματικές χειρονομίες και οι ευγένειες σε πολιτικό επίπεδο δεν μεταφράστηκαν πραγματικά σε περιορισμό ή συγκράτηση του παράνομου έργου της ΜΙΤ. Αντίθετα, συνέβη το αντίθετο, καθώς η ΜΙΤ ενέτεινε την κατασκοπεία και την παρακολούθησή της στην Ελλάδα».
«Η ΜΙΤ λειτουργεί απευθείας υπό τις εντολές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», καταλήγει το δημοσίευμα.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης
- Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Β. Κικίλια για το ζήτημα της σχεδίασης του Εθνικού Πλοίου
- Στοματική υγεία: Πρόληψη, ενημέρωση και πολιτικές υγείας απέναντι στην υπερκατανάλωση ζάχαρης
- Τα πιο αλλόκοτα ζώα της φύσης: 10 παράξενες συμπεριφορές τους που δεν θα πιστεύετε
- Καθόλου τυχαία η επίσκεψη που θα γίνει στην Ουγγαρία – Η Δεξιά παίζει τα «ρέστα» της
- Λεπτά που έμοιαζαν με αιώνες! Μαθήτρια παγιδεύτηκε σε κομμάτι πάγου σε ποτάμι της Ρωσίας (BINTEO)
- Ανακαλύφθηκε ειρωνικό μήνυμα 2.000 ετών στα αρχαία Ελληνικά σε σφαίρα σφεντόνας (Photo)
- Οι Βρετανοί δίνουν τις βάσεις τους στις ΗΠΑ για να βομβαρδίζουν το Ιράν
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24/3 και 25/3 στην Αθήνα για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση









