Ο πρώην σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας, Oleksiy Arestovich, έκανε μια περίεργη δήλωση, η οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει θορυβήσει την Μόσχα και κρίνεται ως σοβαρή.
Ο Αρέστοβιτς, πίσω από τον οποίο είναι άγνωστο ποιοι ακριβώς κρύβονται, αναφέρθηκε, το «πυρηνικό καθεστώς της Ουκρανίας».
Σύμφωνα με τον Arestovich, «η Ουκρανία θα μπορούσε να αποκτήσει πυρηνικό όπλο σε περίπου 6-9 μήνες».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες, ο Arestovich απολύθηκε από την θέση του ως σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας για τα λόγια του ότι ένα πολυώροφο κτίριο στο Dnepropetrovsk χτυπήθηκε ως αποτέλεσμα επιχείρησης τω ουκρανικών αντιαεροπορικών συστημάτων.
Οι Ρώσοι ανησυχούν επίσης για τις συνεχή αύξηση αμερικανικών βιολογικών/στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Ουκρανία και ως εκ τούτου κάλεσαν την νέα Αμερικανίδα Πρέσβη στην Μόσχα για εξηγήσεις.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς
- Τρομερός μπόμπιρας εντυπωσιάζει στις ικανότητές του στο Kung Fu! vid
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής γρονθοκόπησε στο κεφάλι αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων









