το οποίο αν και προσπάθησε να ελέγξει την πτώση του, η επιτάχυνση των κραδασμών στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο περνάει και στη Λεωφόρο Αθηνών.
Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 2,42% στις 1.027,01 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 36,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 16,4 εκατ. τεμάχια.
Πτώση 2,87% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.479,10 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης απώλειες 5,29% στις 740,07 μονάδες.
Η τραπεζική κρίση που άρχισε από τις ΗΠΑ και επεκτάθηκε στην Ελβετία μάλλον περνά σήμερα και στη Γερμανία, με την Deutsche Bank να δέχεται τεράστια κύματα πωλήσεων σε όλους τους τίτλους της, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες εάν το μέχρι τώρα “σύμβολο εξυγίανσης” αντιμετωπίζει πιο δομικά προβλήματα.
(Capital – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαυροβούνιο: Άρση της υποχρέωσης θεώρησης για Τούρκους υπηκόους
- Μάλλον τα πράγματα σε σχέση με αυτό που θέλει ο Τραμπ δεν είναι και τόσο εύκολα
- Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ
- Κοντογεώργης: Τι δήλωσε σε σχέση με τους αγρότες
- Ανάπτυξη πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη κατέγραψαν οι ΗΠΑ
- Γκίλφοϊλ: Ο πολιτιστικός διάλογος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας
- Νέο «καμπανάκι» για το Τσέρνομπιλ: «Δεν θα αντέξει άμεσο πλήγμα πυραύλου ή drone»
- Συνέβη κι αυτό: Μητροπολίτης με γυαλιά… Εικονικής Πραγματικότητας (VR), vid
- Σε λειτουργία η Νέα Ανεξάρτητη Αρχή για την εποπτεία της αγοράς
- Το ΒΙΝΤΕΟ που εξόργισε το διαδίκτυο: Άνδρας ρίχνει πιάτο στο πρόσωπο σερβιτόρας









