Έπεσαν τίτλοι τέλους στην κοινοβουλευτική παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή! «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή» δήλωσε. «Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές».
Όπως αναμενόταν έκανε υποστηρικτική δήλωση για την ΝΔ και την κυβέρνηση, ωστόσο η απόφασή του έχει προβληματίσει ήδη το κοινό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος εκδιώχθηκε, επειδή είχε προωθήσει εντόνως την ελληνορωσική συνεργασία, είχε διαχωρίσει την θέση του από την ηγεσία Μητσοτάκη.
«Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα» τόνισε.
Όπως σημειώνουν πολιτικοί συντάκτες κοντά στην ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και πολλούς μήνες εμφανιζόταν προβληματισμένος και σκεφτόταν να μην ξανακατέβει στις εκλογές. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Νικήτας Κακλαμάνης και πολλά άλλα στελέχη, κοντά σε αυτόν, τον παρότρυναν να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά μάταια.
Ακόμα άλλωστε δεν έχουν ξεχαστεί οι γεμάτες αιχμές δηλώσεις του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Ανώγεια με αφορμή τις υποκλοπές.
Επομένως η αποχώρηση Καραμανλή μόνο τυχαία δεν είναι, στην παρούσα χρονική στιγμή. Ωστόσο, όπως σημείωσε η πλευρά του, ΔΕΝ αποχωρεί από την πολιτική σκηνή, αλλά μόνο (προσωρινά;;;) από την Βουλή. Μένει να φανεί τι επιφυλάσσει το μέλλον…
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πολίτες κατά Ε.Ε.: «Για ποιά ελευθερία λόγου μιλάτε, όταν φυλακίζετε ανθρώπους για αναρτήσεις;»
- ΑΑΔΕ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγρών στο Ε9 – Λίστα με 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τουρκία: Σε ουδέτερη χώρα θα γίνει η ανάλυση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους που συνετρίβη χθες το βράδυ
- Θεσσαλονίκη: Πυρομαχικό υλικό, πιθανόν οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε στο λιμάνι
- Μεντβέντεφ: 417χιλ. Ρώσοι υπέγραψαν συμβόλαια με τις Ένοπλες Δυνάμεις, vid
- Συναγερμός στις Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων
- «Θίχτηκε» ο Μακρόν με τις αμερικανικές κυρώσεις σε Ευρωπαίους για λογοκρισία
- Χριστούγεννα στην… πολυπολιτισμική Ευρώπη, vid
- Λος Άντζελες: Γιγάντιο σπίτι της ταινίας «Home Alone» από τζίντζερμπρεντ κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες (vid)
- Τα ρομπότ στην Κίνα άρχισαν να αντικαθιστούν και τους… μπαρίστες, vid
Κύρια Θέματα









